Zadnje dni pred začetkom šole izkoristite za pobeg na morje, vroče bo

Slovenija 29. Avg 202401:00 0 komentarjev
Foto: Žiga Živulović jr./Bobo

Vroče bo vse do nedelje, danes se bo čez dan ogrelo do 34 stopinj Celzija.

Tudi danes bo vroče.

Proti jutru je lahko po nekaterih nižinah in kotlinah nastala megla, najnižje jutranje temperature se bodo gibale med 13 in 19, na Primorskem do 22 stopinj Celzija. Jutri bo sončno, več jasnine bo na Primorskem. Čez dan se bo razvijala kopasta oblačnost in v hribovitem svetu bodo nastale kratkotrajne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 28 do 31, na Primorskem do 34 stopinj Celzija, piše na strani agencija za okolje.

Tudi zadnji vikend pred začetkom šole bo sončen in vroč, v nedeljo popoldne lahko v hribovitem svetu nastane kakšna kratkotrajna ploha in nevihta.

Med 1. in 5. septembrom bo prevladovalo sončno vreme z občasno več spremenljive oblačnosti, ponekod je lahko zjutraj nekaj kratkotrajne megle. V hribovitem svetu bo v nedeljo nastalo nekaj kratkotrajnih ploh in neviht. Verjetnost za plohe in nevihte se nato spet nekoliko poveča od četrtka dalje. Jutranje temperature bodo večinoma med 15 in 20, popoldanske pa med 30 in 34 stopinj Celzija. Ob koncu prihodnjega tedna se bo verjetno nekoliko ohladilo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!