Huda prometna nesreča pri brniškem letališču, umrla ena oseba

Slovenija 17. Jul 202411:50 > 14:24 0 komentarjev

Na cesti Kranj–Brnik se je dopoldne zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je umrl en človek, so sporočili s policije. Letališka obvoznica je bila dlje časa popolnoma zaprta.

Na letališki obvoznici med Kranjem in Spodnjim Brnikom se je nekaj po 11. uri zgodila huda prometna nesreča. Kot so sporočili s PU Kranj, sta bila udeležena dva avtomobila, v katerih je bilo več ljudi.

Po do zdaj znanih podatkih je 50-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Brnika proti Kranju. Med vožnjo je zapeljal levo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljala druga tuja voznica. Vozili sta čelno trčili, so sporočili s Policijske uprave PU Kranj.

50-letni voznik je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju umrl. V drugem udeleženem vozilu so bili poleg tuje voznice še trije tuji potniki, ki so bili telesno poškodovani. Na kraju jim je pomoč nudilo zdravstveno osebje in jih z reševalnim vozilom odpeljalo v zdravstveno ustanovo. Na kraju so bili tudi gasilci.

Policisti so opravili ogled in nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. Cesta je bila na tem delu zaprta okoli tri ure. Obvoz je bil urejen. Policisti bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo, so še dodali na PU Kranj.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!