Na gorenjski avtocesti trčilo več vozil, ena oseba poškodovana

Slovenija 16. Okt 202407:01 > 08:13 2 komentarja

Zaradi prometne nesreče je bila gorenjska avtocesta nekaj časa zaprta. Ponovno so jo odprli okoli 8. ure, nastajali so daljši zastoji. Po prvih podatkih policije je trčilo več vozil, ena oseba je poškodovana.

Nekaj čez 6. uro se je na gorenjski avtocesti med izvozom in uvozom za Brnik proti Ljubljani zgodila prometna nesreča, avtocesta je bila približno dve uri zaprta, prav tako sta bila zaprta uvoza Kranj vzhod in Brnik proti Ljubljani. 

Nastajali so zastoji, tako na avtocesti kot na vzporednih cestah na območju Kranja in Vodic.

Po prvih podatkih policije je bilo v nesreči udeleženih več vozil, ena oseba je poškodovana, so sporočili s kranjske policijske uprave. Več podatkov bo policija posredovala po opravljenem ogledu.

Policija je voznike pozvala, naj spoštujejo prometno signalizacijo na kraju in navodila pristojnih. Hitrost vožnje naj prilagodijo stanju prometa in zagotovijo primerno varnostno razdaljo.

Voklo
Zastoji pri Voklem (Foto: Promet.si)
Voklo
Zastoji pri Voklem (Foto: Promet.si)

Zaprta gorenjska avtocesta
Zaprta gorenjska avtocesta (Foto: N1)

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje