Več kot uro čakanja na štajerski avtocesti, na primorski se zastoj umirja

Slovenija 27. Okt 202411:24 > 19:12 6 komentarjev
Foto: prometnoinformacijski center

Zastoj na primorski avtocesti se je nekoliko skrajšal. Medtem je nastal daljši zastoj na štajerski avtocesti proti Ljubljani. Čas potovanja se podaljša za približno eno uro.

Zaradi okvare vozila je na primorski avtocesti med priključkom Vrhnika in počivališčem Lom v smeri proti morju nastal več kot desetkilometrski zastoj. Čas potovanja se je podaljšal za več kot uro in pol, pozneje se je zastoj nekoliko skrajšal. Okrog 19. ure je bila pot za okrog 20 minut dolgotrajnejša kot sicer.

Za osebna vozila je možen obvoz po regionalni cesti Brezovica – Vrhnika – Logatec – Unec, kjer pa prav tako nastajajo zastoji.

Zaradi popolne zapore je zastoj ponovno tudi na štajerski avtocesti pred izvozom Vransko proti Ljubljani. Zamuda je približno eno uro. Zastoji so tudi na regionalni cesti Šentrupert – Vransko – Trojane.

Zastoj je tudi na gorenjski avtocesti med Brnikom in Vodicami proti Ljubljani, zamuda približno 30 minut. Za osebna vozila je obvoz možen po regionalni cesti med Brnikom in Vodicami.

Štajerska avtocesta bo zaprta med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani do ponedeljka, 28. oktobra, do 5. ure zjutraj. Obvoz je po regionalni cesti. Zaprta sta tudi uvoza Trojane proti Ljubljani in proti Mariboru.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje