Bivša hrvaška predsednica se je pohvalila na Instagramu, pozirala tudi z Muskom

Svet 25. Sep 202410:01 2 komentarja
Grabar Kitarović in Musk
Foto: @kolinda_gk/INSTAGRAM

Nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović, ki se te dni mudi v ZDA, je na Instagramu objavila nekaj fotografij s podelitve nagrad global citizen awards. Pozirala je tudi z milijarderjem Elonom Muskom.

Nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović je na družbenem omrežju Instagram objavila nekaj fotografij s slovesne podelitve nagrad global citizen awards, ki jo je organiziral Atlantic Council ob robu zasedanja Generalne skupščine Združenih narodov, piše N1 Hrvaška.

“Na dogodku so se zbrali svetovni voditelji, diplomati in poslovneži, da bi proslavili vrednote in lastnosti globalnega voditeljstva. Iskrene čestitke Nani Addo Dankwi Akufo-Addo, Kiriakosu Micotakisu, Giorgii Meloni in Mikiju Leeju za nagrade za izjemen prispevek k izboljšanju sveta,” je med drugim zapisala ob fotografijah.

Na eni od njih je Grabar Kitarović pozirala z milijarderjem Elonom Muskom, lastnikom omrežja X, Tesle in SpaceX.

Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović
Foto: @kolinda_gk/INSTAGRAM
POdelitev nagrad POdelitev nagrad
Foto: @kolinda_gk/INSTAGRAM
Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović
Foto: @kolinda_gk/INSTAGRAM

“Vsakega voditelja so predstavile ugledne osebnosti, med njimi predsednik William Ruto, Albert Bourla, Elon Musk in Shari Redstone. To srečanje je poudarilo ključno delo, ki ga organizacija Atlantic Council opravlja za oblikovanje svetlejše prihodnosti,” je še zapisala.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje