Blake Lively ga je rešila iz omame črnih misli, drog in alkohola

Magazin 23. Feb 202309:15
Blake Lively, Penn Badgley
Profimedia

Igralec Penn Badgley je spregovoril o tem, kako ga je Blake Lively rešila pijače in mamil med njunim triletnim razmerjem. 36-letni zvezdnik serije The You je hodil z Lively od leta 2007 do 2010, medtem ko sta bila soigralca v uspešni najstniški seriji Opravljivka oziroma Gossip Girl.

Penn je v nedavnem intervjuju za Vanity Fair povedal, da je bil to čas v njegovem življenju, o katerem lahko razmišlja na dva načina. Odlično se je zabaval, bil je na vrhuncu slave in mladosti, a hkrati mu je vse skupaj spodneslo tla pod nogami. Lahko bi ga odnesel potok temnih misli, ki so se mu podile po glavi, a mu je k sreči ob strani stala Blake. Badgley je dejal, da je doživljal nič drugega kot duhovno krizo, s katero se je poskušal spopasti s potovanji, budizmom, meditacijo in aktivizmom. “Nisem bil ravno samomorilno naravnan, a zagotovo sem bil obupan. To moj obup je bil povezan z vprašanji, na katere nisem imel odgovora: Ali sem pomemben? Ali je karkoli pomembno? Taka vprašanja sporočajo, kako se počutimo. Nato sem končno našel odgovor, da sem pomemben in da je veliko stvari v življenju pomembnih.”

Penn Badgley, Blake Lively
Profimedia

Na vprašanje novinarja, ali so bile te temne misli povezane z zlorabo drog in alkohola, je Badgley pojasnil, da mu je prav Blake Lively preprečila, da bi zapadel pregloboko v odvisnost, saj nikoli ni pila alkohola. Zdaj je poročena z Ryanom Reynoldsom in pred kratkim sta dobila že četrtega otroka. 35-letnica je za revijo InStyle pojasnila, zakaj ne pije alkohola: “Ne pijem, ker ne maram učinkov alkohola. Rada pa sem družabna, rada imam ljudi, ki se družijo. Včasih me je abstinenca malo odtujila od ljudi, imela sem občutek, da zaradi tega, ker ne pijem alkohola, nisem enako sprejeta v družbi.”

Penn Badgley je po razhodu z Blake nekaj let hodil z igralko Zoë Kravitz, leta 2017 pa se je poročil s pevko Domino Kirke, s katero ima sina, še prej je posvojil ženinega sina iz prvega zakona. Badgley je član verske skupnosti bahajcev in je prevzel bahajstvo, religijo, ki jo je v 19. stoletju osnoval iranski izgnanec Baha Ulah. Bahajci vidijo vero kot proces učenja skozi božje poslance, tako se človeštvo ves čas razvija. Verska skupnost ima nekaj predstavnikov tudi v Sloveniji, sedež pa v Ljubljani.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.