Chris Rock se je po letu dni odzval na klofuto Willa Smitha

Magazin 06. Mar 202309:15
Chris Rock
PROFIMEDIA

Leto dni po tem, ko ga je Will Smith med podelitvijo oskarjev udaril na odru, je Chris Rock končno odgovoril. Pohvalil se je, da je njegov "udarec sprejel kot Pacquiao".

Sobotni nastop Chrisa Rocka na Netflixu, ki je bil predvajan v živo, je bil dolgo pričakovan komični protiudarec lanskoletni neslavni podelitvi oskarjev.

“Vsi veste, kaj se mi je zgodilo, ko me je udaril Suge Smith. Vsi vedo,” je dejal Rock. “Še vedno boli. V ušesih mi še vedno odzvanja ‘Summertime’,” je rekel. “Nikoli ne veš, kako se bodo ljudje odzvali,” je povedal Rock. “Kdor pravi, da besede bolijo, še ni dobil udarca v obraz.”

Pohvalil se je, da je njegov “udarec sprejel kot Pacquiao”. Manny Pacquiao je nekdanji filipinski senator, ki je tekmoval tudi v boksu.

Preberite še: Incident na oskarjih: Will Smith na odru udaril Chrisa Rocka

Medtem ko je Smith večkrat spregovoril o incidentu in se zanj tudi opravičil, se je Rock komentiranju dogodka do sedaj izogibal. Zavrnil je gostovanje v oddaji Oprah Winfrey in številne medije, ki so z njim želeli opraviti intervju.

“Nisem žrtev, bejbi,” je rekel Rock. “Nikoli me ne boste videli jokati pri Oprah ali Gayle. Nikoli tega ne boste videli. Nikoli se ne bo zgodilo.”

Preberite še: Will Smith zaradi klofute ob projekte, hrbet mu je obrnila tudi žena

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar