Vse je šlo narobe: najprej se je zmotila, nato pa še preklinjala

Svet 27. Okt 202411:54 2 komentarja
Ameriška himna
Foto: The Free and Equal Elections Foundation/Posnetek zaslona/YOUTUBE

Ameriška pevka Loomis, ki so jo povabili, da odpoje himno pred začetkom ameriške predsedniške debate, se je zalomilo vse, kar se lahko zalomi.

Ameriški predsedniški kandidati iz tako imenovanih tretjih strank (torej ne iz vodilnih demokratske in republikanske) so se v sredo na povabilo Fundacije za svobodne in enakopravne volitve zbrali na predsedniški debati, ki so jo predvajali v živo.

Ti kandidati nimajo nobenih možnosti za zmago. A organizator je vseeno poskrbel za vse. Tudi za himno pred pričetkom njihove predsedniške debate, za katero je najel ameriško pevko Loomis. 

Toda pri tem se je zataknilo. Po odpetih prvih nekaj vrsticah je omahovala z visokimi notami, ko pa se je še zmotila, pa je nehala peti in v mikrofon rekla: “Za****** sem. Za****** sem. Grem lahko znova? Grem lahko znova, prosim?”

Izza kamer se je nato slišal glas, ki ji je sporočil, da oddaja teče v živo. Loomis je sicer skušala nadaljevati, ampak je petje spet prekinila z besedami, da je živčna. Na koncu se je le s težavo prebila do konca himne. Njen nastop je hitro postal viralen.

Pevka je v odzivu za ameriški tabloid TMZ dejala, da je imela le en dan za vajo. Ker naj bi z nastopom začela prezgodaj, naj bi producent dejal, da še niso pripravljeni, zato je dobila vtis, da oddaja ni v živo in da bodo lahko nastop posneli znova, če bo treba. Dodala je, da je postala nervozna in prestrašena, trema pa je potem naredila svoje.

Podobno se je zgodilo pevki Fergie leta 2018, ko je med tekmo zvezd v ligi NBA odpela svojo različico. Ta je bila tako posebna, da je v smeh spravila tudi same košarkarje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje