Huda nesreča v Srbiji: v trku avtobusa in avta umrl človek, skoraj 40 ranjenih

Svet 29. Maj 202409:33 1 komentar
Prometna nesreča v Srbiji
Foto: @serbialive_beograd/INSTAGRAM

V Srbiji se je v sredo zgodaj zjutraj zgodila huda prometna nesreča. V čelnem trčenju avtobusa in avtomobila je umrla ena oseba, 39 je poškodovanih, štirje huje.

Na cesti od Mladenovca proti Malemu Požarevcu pri uvozu na avtocesto Beograd–Niš se je v sredo ob 5.40 zgodila huda prometna nesreča, piše Blic. Čelno sta trčila avtobus in avtomobil.

Voznik avta je umrl na kraju nesreče, poroča RTS.

Od 39 poškodovanih so jih šest zadržali na nadaljnjem zdravljenju. Ponesrečenci imajo največ poškodb v predelu glave in zgornjih okončin, je med gostovanjem na srbski televiziji Prva TV povedal minister za zdravje Zlatibor Lončar.

Natančno število udeležencev nesreče še ni znano.

Nesreča se je po navedbah avtobusnega prevoznika Lasta Beograd zgodila, ko je osebno vozilo, ki vozilo v smeri Beograda, zapeljalo na nasprotni vozni pas. Pri tem je trčilo v avtobus, ki je prevažal potnike na relaciji Beograd-Mladenovac, poroča portal srbske televizije N1. V podjetju so dodali, da je med huje poškodovanimi tudi voznik avtobusa.

Kot kažejo fotografije s kraja dogodka, sta sprednji del avtobusa in avto popolnoma zmečkana, deli vozil pa so bili raztreseni po cestišču.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje