Igralca iz slavnega filma o piratih napadel in do smrti pogrizel morski pes

Svet 24. Jun 202414:36 2 komentarja
Tamayo Perry
Foto: PROFIMEDIA

Umrl je havajski igralec in profesionalni deskar Tamayo Perry, ki je nastopal v enemu od delov filma Pirati s Karibov. Igralca je med deskanjem na Havajih napadel morski pes.

Igralec Tamayo Perry, ki je v četrtem filmu iz franšize Pirati s Karibov upodobil enega od piratov, je v nedeljo popoldne umrl, poroča BBC. Perryja, ki je rojen na Havajih, je med deskanjem na valovih ob severni obali otoka Oahu napadel in do smrtni poškodoval morski pes.

Po pisanju Sky News je reševalce poklical moški, ki je z obale videl pogrizenega deskarja. Reševalci so igralca pripeljali na obalo in ga tam razglasili za mrtvega.

Perry je sicer dobro desetletje profesionalno deskal in pri podjetju Ocean Safety opravljal delo reševalca iz vode in deskarskega inštruktorja. Namestnik direktorja podjetja Ocean Safety Kurt Lager je po pisanju BBC dejal, da je bil Perry reševalec, ki so ga imeli vsi radi, in dodal, da je bil znan na severni obali Oahuja in po vsem svetu. “Njegova osebnost je bila nalezljiva, in čeprav so ga ljudje imeli radi, je imel druge še bolj rad,” je dodal.

Tamayo Perry
Foto: PROFIMEDIA

Poleg slavnega filma o piratih je Perry nastopil tudi v filmih Lost, Hawaii Five-0, Blue Crush in nadaljevanju Charliejevih angelčkov Full Throttle. Igral je tudi v oglasih, še piše BBC.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje