Iskalna akcija za pogrešanim voditeljem: na grškem otoku Simi našli truplo

Svet 09. Jun 202410:32 > 12:40 0 komentarjev
Reševalna akcija za Michaelom Mosleyjem
Foto: Lefteris Damianidis/REUTERS

Potem ko je na grškem otoku Simi več dni potekala obsežna iskalna akcija za britanskim voditeljem Michaelom Mosleyjem, ki je neznano kam odšel v sredo popoldne, so reševalne službe v bližini jam našle truplo. Podžupan otoka Nikitas Grillas je potrdil, da gre za pogrešanega voditelja.

Po več dneh obsežne iskalne akcije za znanim britanskim televizijskim voditeljem Michaelom Mosleyjem, znanim tudi po podkastu Just One Thing, ki ga je vodil na radiu BBC, so oblasti grškega otoka Simi sporočile, da so v iskalni akciji našli truplo.

Truplo so reševalne službe našle v bližini jam ob plaži Agia Marina približno deset metrov od morja, poroča Sky news.

Podžupan otoka Nikitas Grillas je za britanski Guardian potrdil, da gre za pogrešanega voditelja. Policijski vir je za BBC News dejal, da je pokojnik umrl pred dnevi. Po poročanju tujih medijev je truplo našel vodja enega tamkajšnjih barov, potem ko so opazili nekaj ob ograji bara in opozorili osebje.

Kot smo poročali, je Mosley, ki je na omenjenem grškem otoku dopustoval z ženo, neznano kam odšel v sredo popoldne. Reševalci so med iskalno akcijo prečesavali gorske poti. Zadnji posnetki nadzornih kamer so namreč kazali, da se je Mosley odpravil na eno od teh poti, ki so ob visokih temperaturah polne kač.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!