Kelly Osbourne oznanila veselo novico

Magazin 14. Maj. 202210:00 > 10:28
Delite:
Kelly Osbourne, Sid Wilson
Foto: Profimedia

Resničnostna zvezdnica Kelly Osbourne je oznanila, da s partnerjem Sidom Wilsonom, članom zasedbe Slipknot, pričakujeta prvega otroka.

Veselo novico je 37-letnica delila na Instagramu, kjer je objavila fotografijo sebe s sličico z ultrazvočne preiskave v roki.

Pripisala je: “Vem, da sem bila zadnje mesece precej tiho, zato bi z vami zdaj delila razlog … Presrečna sem, da lahko oznanim, da bom postala mama. Reči, da sem vesela, je premalo. Preprosto presrečna sem!”

Kelly Osbourne in 45-letni Wilson, didžej, multiinstrumentalist in član Slipknot, se prek Kellyjinih slavnih staršev Ozzyja in Sharon Osbourne poznata že dolgo, par pa sta postala pred kratkim.

Ob letošnjem praznovanju valentinovega je Kelly partnerja označila za svojega najboljšega prijatelja in dušo dvojčico, dodala je: “Tako zelo te ljubim, Sidney George Wilson.”

Nekdanja zvezdnica šova Osbournovi in nato še Modne policije je lansko poletje v pogovorni oddaji Jade Pinkett-Smith spregovorila o želji po naraščaju, a pojasnila, da ji je uresničenje tega cilja preprečeval boj z odvisnostjo.

“Počutim se zelo v zaostanku. Kot ženska bi želela biti poročena in imeti družino. Moj brat Jack ima tri hčere in res bi rada imela otroke tudi jaz, a doslej mi to ni bilo namenjeno.” Naglas je razmišljala, da v primežu odvisnosti tako ali tako ne bi bila dobra mati.

Aprila lani je Kelly Osbourne razkrila, da ji je po štirih letih treznosti spet spodletelo, a da se trudi iz dneva v dan, da bi spet našla pravo pot. Oktobra, ko je praznovala 37. rojstni dan, je oboževalcem sporočila, da praznuje pet mesecev brez omamljanja.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar