Kim Kardashian ponovno samska

Magazin 06. Avg 202220:58 0 komentarjev
Kim Kardashian
Profimedia

Kim Kardashian je zadnjih nekaj mesecev po razhodu z očetom njenih otrok žarela od sreče, saj je z Petom Davidsonom ponovno našla ljubezen. A kaže, da je konec tudi te ljubezni.

Kim Kardashian in Peta Davidsona so prvič romantično povezali oktobra 2021, a par naj bi se ta teden razšel, poročajo tuji mediji. “Del razloga za razhod je bil njun natrpan urnik. Oba ves čas potujeta in bilo je težko.”

Spoznala sta se v oddaji Saturday Night Live, Kim je bila takrat v vlogi voditeljice, v enem od skečev pa sta se poljubila. “Ko sva se poljubila, sem si mislila: “Čeprav je bil odrski poljub, je bil malo vznemirljiv. Dobila sem dober občutek,” je takrat kmalu po oddaji razkrila resničnostna zvezdnica.

Kmalu po tem je dvojec začel polniti naslovnice, skupaj sta preživljala veliko časa in velikokrat so ju zalotili skupaj.

Njuno razmerje je bilo za zvezdnico prvo po njenem razhodu s Kanyejem Westom. Mama štirih otrok je februarja 2021 vložila zahtevo za ločitev od 45-letnega Westa. Vir je pred tem za portal People povedal, da je bil Davidson točno tisto, kar je Kim potrebovala po ločitvi. “Nekoga, s katerim bi jo nasmejal in se preprosto zabaval,” je takrat povedal vir. “Konec njenega zakona je bil zanjo zelo temen čas in Pete je bil najboljši protistrup.”

Poleg natrpanega urnika pa naj bi bil eden od razlogov za njun razhod tudi razlika v letih, namreč Pete je 13 let mlajši od 41-letne Kim, ki ima za seboj že tri propadle zakone.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!