Klic receptorja na pomoč: skrbelo ga je za zvezdnika

Magazin 17. Okt 202413:47 0 komentarjev
Foto: Agustin Marcarian/REUTERS

Argentinska policija je posredovala prepis pogovora med vodjo recepcije hotela, v katerem je tri dni pred smrtjo bival Liam Payne, in dispečerjem policije. "Življenje gosta bi lahko bilo v nevarnosti," je dejal glavni receptor.

Pevec Liam Payne, ki je zaslovel v priljubljeni glasbeni skupini One Direction, je umrl v Buenos Airesu. Policija je sprva sporočila, da se je odzvala na klic, da je v enem od hotelov v argentinski prestolnici agresiven moški, ki bi lahko bil pod vplivom drog. Po prihodu pa so jim povedali, da so na notranjem dvorišču zaslišali glasen zvok, pevca pa zatem našli mrtvega.

Policija je zdaj posredovala natančen pogovor med vodjo recepcije hotela in dispečerjem v urgentnem centru. Glavni receptor v hotelu, v katerem je bival Payne, je v klicu dejal, da gostijo osebo, ki je močno pod vplivom drog in alkohola ter uničuje sobo, zato potrebujejo posredovanje policije.

“Nemudoma pošljite nekoga, ker … no, ne vem … življenje gosta bi lahko bilo v nevarnosti. Je v sobi z balkonom in se bojimo, da bi si lahko storil kaj hudega,” je še opozoril vodja recepcije.

Potrdil je, da je bil Payne v hotelu tri dni. Policija je o dogajanju obvestila tudi nujno medicinsko pomoč.

Več o preminulem pevcu si preberite v članku Velika slava in veliko breme: kdo je bil Liam Payne?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!