Lady Gaga se sooča z nenavadno tožbo

Magazin 01. Mar 202308:45
Lady Gaga
Profimedia

Lady Gaga se sooča s tožbo sostorilke pri kraji njenih dveh psov februarja 2021, pri čemer je bil ustreljen njen sprehajalec psov.

Glede na dokumente višjega sodišča okrožja Los Angeles, ki jih je pridobil portal People, Jennifer McBride – ženska, ki je Lady Gaga vrnila njena psa – toži zvezdnico, ker ji ta ni izplačala 500.000 dolarjev nagrade, ki jo je prvotno ponudila. Njen odvetnik trdi, da jo je igralka ogoljufala z lažno obljubo, saj je dejala, da bo denar izplačala brez vprašanj, ko je ponudila denarno nagrado. Glede na tožbo tožnica meni, da je bila ponudba brez vprašanj dana z namenom goljufanja.

Zanimivo je to, da je bila Jennifer McBride ena od petih ljudi, ki so bili aretirani za zločin, takrat se je videvala s sostorilcem Haroldom Whiteom, očetom Jaylin White, ki je bila vpletena v rop in streljanje skupaj z Jamesom Jacksonom in Lafayette Whaley. V poročilu je navedeno, da je bil par vpleten v zločin in pridržan zaradi suma sodelovanja pri poskusu umora.

Na Ryana Fischerja (sprehajalca psov) je streljal omenjeni James Jackson, ki je bil obsojen na 21 let zapora. Zaradi njegovega priznanja je tožilstvo opustilo nekaj drugih lažjih obtožb. Fischer, ki je zaradi streljanja utrpel kolaps pljuč, je ob obsodbi dejal, da je zaradi tega zabredel v dolgove. “Ustrelil si me in najini življenji sta se za vedno spremenili,” je dejal Fischer.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.