Med pedikuro ugotovila, da jo nekdo opazuje: “Bila sem šokirana”

Magazin 07. Sep 202417:49 0 komentarjev
Pedikura
Foto: Posnetek zaslona/TikTok @lifeXgb

Pedikura bi morala biti sproščujoč opravek, a Američanka Grace Barrett je doživela zares posebno izkušnjo, ki jo je delila na družbenem omrežju TikTok. Med tretmajem jo je ves čas nekdo opazoval. 

Američanka Grace Barrett je, medtem ko ji je kozmetičarka urejala stopala, sproščeno brskala po svojem mobilnem telefonu. A čez nekaj trenutkov je ugotovila, da jo ves čas nekdo opazuje.

Na mizi s kozmetičnimi pripomočki je bil postavljen mobilni telefon, preko katerega je neznani moški preko aplikacije FaceTime spremljal celoten kozmetični tretma, poroča Index.hr.

“Bila sem šokirana, a hkrati se mi je zdela situacija tudi smešna, zato sem posnela video in ga poslala prijateljem. Vsi so rekli, da so umrli od smeha,” je pojasnila in dodala, da nima pojma, kdo je navdušenec nad pedikuro.

@lifexgbThe group chat said post it on TikTok♬ Monkeyshine-JP – Lt FitzGibbons Men

“Mogoče je partner kozmetičarke ali pa nekdo, ki ima preprosto rad prste na nogah,” se je pošalila, posnetek pa je v le nekaj dneh zbral več kot devet milijonov ogledov in 720.000 všečkov na TikToku.

Pod njim so se zvrstili številni komentarji uporabnikov: “Dobil je brezplačno predstavo”, “Nadzira kakovost pedikure in skrbi, da je vse na nivoju”, “Jokam, to je tako smešno in neprijetno”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!