Modna dekleta letos prisegajo na ogrlice v znamenju rož

Navdih 05. Mar 202317:00
Street Style
Profimedia

Kot vsako leto so v trendu številni modni dodatki. Leta 2023 je cvet na vratu drzna stilska izjava.

Že konec leta 2022 se je izkazalo, da so cvetovi pravi modni dodatki. Prišiti na suknjiču, obleki ali celo elastikah za lase, so se uveljavili kot način nadgradnje elegantne romantične obleke.

Na začetku leta 2023 je že izstopal en model: cvet na vratu ali nekoliko dlje na ključnici. Zdi se, da je ta trend z občutkom Y2K in pridihom romantike osvojil srca modnih navdušenk in zvezdnic. Zakaj? Ker lahko v trenutku izboljša vsako obleko.

Kako zvezdnice in modne navdušenke nosijo cvet okoli vratu?

Kot vedno se odzovejo modni poznavalci in zvezdnice, ki nam pokažejo, kako nositi najnovejše trende. Navdihujejo nas njihovi videzi na Instagramu.

@fannyekstrand se je odločila za ležerno obleko, sestavljeno iz široke srajce, ki jo je oblekla z ohlapnimi bež kavbojkami z visokim pasom. Kot dodatek je izbrala cvet okoli vratu, ki se ujema s pasom. @ninasandbeach je nosila rožnato satenasto obleko, sestavljeno iz dolgega krila z visokim pasom in zgornjega dela. Na nogah je nosila bele čeveljce znamke Prada. Obleko je dopolnila z rožnato mini torbico, sončnimi očali in ujemajočim se cvetom.

Kendall Jenner pa je splet razburkala v dolgi črni obleki in sandalah s peto v isti barvi. Tako kot druge modne navdušenke si je za dodatek izbrala cvet, le da je bil njen rdeč s črnim trakom. Dokaz, da ta dodatek ustreza vsem slogom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.