Moški, ki je na mostu pustil kovček s posmrtnimi ostanki, obtožen dvojnega umora

Svet 15. Jul 202413:32 0 komentarjev
policistka
Fotografija je simbolična. (Foto: PROFIMEDIA)

Policija je našla in pridržala moškega, ki je prejšnji teden na mostu v Bristolu odložil kovčka s posmrtnimi ostanki dveh žrtev. Preiskava še vedno poteka, je pa policija dvojni umor opredelila kot zločin iz sovraštva. Osumljenec bo še danes stopil pred sodnika.

Policija je v sredo zvečer prejela prijavo o sumljivem obnašanju moškega s kovčkom na mostu Clifton Suspension Bridge v Bristolu. Po prihodu je moški zbežal, policisti pa so našli dva kovčka s posmrtnimi ostanki 62-letnega Alberta Alfonsa in 71-letnega Paula Longwortha. Še več njunih posmrtnih ostankov so nato našli v stanovanju v Londonu.

Kot je pojasnila policija, sta bili žrtvi v preteklosti v razmerju, a sta še vedno živeli skupaj v Londonu. Tudi 34-letni Yostin Andres Mosquera, ki je obtožen njunega umora, je po navedbah policije bival z njima.

Preiskava incidenta za zdaj ne kaže, da bi bil motiv homofobija, a je policija umora vseeno opredelila kot zločin iz sovraštva. Osumljenec, ki ga je policija aretirala v soboto, bo še danes stopil pred sodnika v Londonu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!