Mrk Facebooka: zakaj kar naenkrat vsi tvitajo?

Magazin 05. Okt 202107:38 > 10:13 0 komentarjev
Twitter
@askiTeja/TWITTER

Mrk družbenih omrežij, ki spadajo pod okrilje Facebooka, je bil podlaga za šale, številni pa so izpostavili tudi, da je svet vsaj za nekaj ur postal lepši.

“Pozdravljeni dobesedno vsi,” so tvitnili pri Twitterju in se tako pridružili tistim, ki so zbijali šale na račun mrka družbenih omrežij, ki jih upravlja Facebook.

Twitter
TWITTER

Poleg Facebooka več ur nista delala še Instagram in Whatsapp, Twitterjevi uporabniki pa so se šalili, kako to, da kar naenkrat vsi tvitajo.

“Toliko ljudi ni bilo na Twitterju že od Evrovizije leta 2015,” je denimo tvitnil eden od uporabnikov.

Več uporabnikov je izpostavilo, da imamo idealno priložnost, da izvedemo volitve, saj ne bi bilo vpletanja Facebooka, ali pa da razmere izkoristimo za to, da precepimo prebivalstvo in končamo sago s koronavirusom.

Pomoč Facebooku je ponudila tudi Hrvaška gorska reševalna služba:

Twitterjevi uporabniki so komentirali tudi, da je svet vsaj za trenutek postal lepši in da bi se enako moralo zgoditi tudi Twitterju, a potem res ne bi vedeli, kaj naj delajo.

TikTok brez težav, a s šalami na račun Marka Zuckerberga

Normalno je delovalo tudi družbeno omrežje TikTok, a v nasprotju s Twitterjem tam Facebooka niso pretirano omenjali. Bolj so se osredotočili na Instagram. Eden od uporabnikov je denimo delil video, v katerem sprašuje, ali le njemu ne dela, in napisal, da si je sam že izbrisal aplikacijo, zdaj pa se ne more vpisati. Vsekakor pa so tudi tam izkoristili priložnost, da se ponorčujejo iz težav Marka Zuckerberga.

@tegaalexander

How are ALL your platforms down big man? #InstagramDown #WhatsAppDown #FacebookDown #Fyp #Viral

♬ original sound – Anthony Pakupi Lindo

@gabetube0

ZAŠTO MOJI DRAFTOVI IDU UZ OVU SITUACIJU ? ???

♬ original sound – Žizelica Mačkica

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!