V stranišče na letalu zaprla deklico, ki je jokala: želela sta ji dati lekcijo

Svet 30. Avg 202412:37 0 komentarjev
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

Neznanca sta zaradi neprestanega joka v stranišče na letalu zaprla enoletno deklico, dogodek pa posnela in objavila na družbenem omrežju.

Na Kitajskem odmeva dogodek, v katerem sta potnika v stranišče na letalu zaprla jokajočega otroka neznancev. Incident je postal viralen, ko je ena od vpletenih žensk na kitajskem družbenem omrežju Douyin, kitajski različici TikToka, objavila videoposnetek, iz katerega je razvidno, kako sta v stranišču z enoletno jokajočo deklico.

“Ne bomo te izpustili, dokler ne nehaš jokati,” je ženska, medtem ko je sedela na stranišču, dejala malčici, ki se ji je izvila iz rok in segla po vratih. Nekaj trenutkov kasneje je deklica nehala jokati, ženska pa ji je rekla: “Če boš le pisnila, se bova vrnili na stranišče.”

Med triurnim letom med Guijangom in Šanghajem je deklica, ki je sicer potovala s starimi starši, neprekinjeno jokala, je v ponedeljek sporočila letalska družba. Kot dodajajo, sta potnika s privolitvijo njene babice malčico odpeljala na stranišče, da bi jo “vzgojila”.

Pritisk se je zaradi dogodka v naslednjih dneh le še stopnjeval, zato so se na oddelku za pomoč strankam letalske družbe opravičili in obsodili takšno vedenje.

potniško letalo nad oblaki
Foto: PROFIMEDIA

Ženska, ki je deklico zaklenila na stranišče, je dejala, da je želela ostalim potnikom zgolj zagotoviti miren let. A njena objava je naletela na pogrom. Številni so jo obtožili, da je brezsrčna in da trpinči otroka. Videoposnetek je dan zatem izbrisala.

V zadnjih letih so se na kitajskih družbenih omrežjih pogosto pojavljale obtožbe o slabi vzgoji otrok.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!