Ni znano, zakaj je umrl mlajši brat igralke Hayden Panettiere

Magazin 23. Feb 202318:44
Jansen Panettiere
Profimedia

Novica o smrti je šokirala družino in prijatelje Jansna Panettiere, ki je umrl zelo mlad. 28-letnik je izgubil življenje v New Yorku, mediji pa nimajo točnih informacij o vzroku tragične smrti. Jansen je bil znan mladi igralec v različnih televizijskih oddajah in filmih. Poleg tega je sodeloval v zelo uspešnih serijah, kot so The Walking Dead, Perfect Game, The Martial Arts Kid Brat Hayden Panettiere je bil del "družine" Disney Channel in je imel v teh projektih pomembno vlogo.

O njegovi smrti še vedno ni veliko podrobnosti, a so vsi zaskrbljeni, posebej jih skrbi za njegovo sestro, 33-letno Hayden, ki je bila na Jansena zelo navezana. Mladi igralec je imel velik talent, a žal so se njegove sanje ugasnile. Že leta 2008 je bil nominiran za nagrado za mladega umetnika, ko se je šele začel vzpenjati po lestvici uspeha. Pred kratkim je bil aktiven na Instagramu in je delil fotografijo svoje starejše sestre, pod njo pa zapisal: “To ni prva frizura, ki mi jo je poskušala narediti.” V tej objavi je bilo vse videti normalno in nihče seveda ni niti pomislil, da bo Jansen Panettiere kmalu umrl.

Jansen Panettiere
Profimedia

Daily Mail poroča, da je glede na vire preživljal težko obdobje v življenju in tudi v karieri. “Jansen je začasno prekinil kariero, ker je pred kratkim preživljal težke čase,” pravijo viri blizu igralcu. Njegova izguba bo težka za vse, a seveda najbolj za njegovo družino. Na fotografiji sta bili s sestro videti zelo srečna.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.