Nick Cave izgubil že drugega sina

Magazin 09. Maj 202220:03 > 20:03 0 komentarjev
Nick Cave
Profimedia

Avstralski pevec Nick Cave je sporočil, da je umrl njegov najstarejši sin Jethro Lazenby. Star je bil 31 let.

“Z veliko žalostjo lahko potrdim, da je moj sin Jethro umrl. V teh časih bi bili hvaležni za zasebnost,” je sporočil pevec Nick Cave.

Jethro Lazenby se je rodil leta 1991 – njegova mama je Beau Lazenby. Nickov drug sin Luke se je rodil 10 dni za Jethrom, in sicer Nickovi prvi ženi Viviane Carneiro. Jethro je odrasel v Avstraliji in Cava ni spoznal do sedmega ali osmega leta starosti. “Bilo je težko, a na koncu se je vse izšlo,” je Nick Cave dejal novinarju leta 2008. “Na moje večno obžalovanje prva leta njegovega življenja z Jethrom nisem bil veliko v stiku, a zdaj imava odličen odnos.”

Jethro se je iz Avstralije kot mlad moški preselil v Združeno kraljestvo, kjer je postal model. Med drugim je delal za Balenciago in Versace. Prav tako je ustvarjal glasbo.

Aprila je bil spoznan za krivega fizičnega napada, po tem, ko je marca napadel svojo mamo. Njegov odvetnik je sporočil, da so mu postavili diagnozo shizofrenije. Iz zapora so ga izpustili prejšnji konec tedna. V preteklosti je že bil obsojen napada na svoje takratno dekle, in sicer leta 2018.

Nick Cave je tako izgubil že drugega sina. Njegov sin Arthur je umrl star samo 15 let, ko je padel s klifa v bližini Brightona. V izjavi ob njegovi smrti so ga opisali kot “lepega, srečnega in ljubečega dečka”, pozneje pa je ta dogodek tudi pomembno zaznamoval glasbeno ustvarjanje Nicka Cava.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!