Nista mogla verjeti, na kaj sta naletela med prenovo hiše

Navdih 26. Maj 202405:00 0 komentarjev
stanovanje
Foto: @carolinegaledenby/TIKTOK

Mlada Londončana sta med prenovo stanovanja naletela na majhno skrito klet, ki sta si jo preuredila v sobo za sprostitev. A je v preteklosti imela precej pomembnejšo vlogo.

Par iz Londona je na TikToku delil odkritje, na katerega sta naletela med prenovo stanovanja.

Ko sta dvignila leseno talno ploščo, sta naletela na manjšo skrito klet, za katero sploh nista vedela. Gre za dva metra visok in 30 metrov dolg prostor.

“Na ta prostor, ko sva dvignila obrabljeno talno ploščo,” je za Newsweek povedala Caroline Gale Denby. Par je za prenovo skrite kleti potreboval eno leto, danes pa služi kot “soba za sprostitev”. Na steni sta namestila velik ekran, na sredini pa imata kavč, torej imata doma “elegantno kinodvorano”.

@carolinegaledenby We discovered a secret basement under our new flat… 😳 after a year of dirt and digging (help from family, friends and a builder who told us what we could physically do to keep the cost down). The hole in our home is now a mini cinema room! 😃 #diy #secretbasement #rennovation #londontiktok #fyp #diytok #homeimprovement #victorianhouse ♬ Way down We Go (Sped Up Version) – sped up nightcore

Ugotovila sta tudi, čemu je bila ta klet namenjena v preteklosti. Bila je shramba za shranjevanje premoga, s katerim so se v preteklosti ogrevali tudi Londončani.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!