Oboževalci besni na zvezdnico: s čim jih je razjezila?

Magazin 15. Maj 202409:07 0 komentarjev
Anya Taylor-Joy
Foto: PROFIMEDIA

Hollywoodska igralka Anya Taylor-Joy, ki je zaslovela z vlogo Beth Harmon v Netflixovi uspešnici Damin gambit (The Queen's Gambit), si je prislužila plaz negativnih kritik zaradi vedenja do oboževalcev, ki so igralko prosili za avtogram. Mnogi pa so zvezdnici stopili v bran.

Hollywoodska igralka Anya Taylor-Joy je v ponedeljek prispela v Cannes, da bi se udeležila tamkajšnjega filmskega festivala. Številne oboževalce pa je razjezil posnetek z letališča, v katerem je razvidno, da so zvezdnico, ki je bila obkrožena z varnostniki, ob prihodu oblegali oboževalci in jo prosili za avtogram.

Taylor-Joy, ki je bila ob priložnosti oblečena v oranžno modno kombinacijo, ki jo je dopolnila z velikim klobukom in sončnimi očali, je večinoma preslišala njihove klice in celo nekega moškega prosila, naj se ustavi.

Igralka, ki je sicer podpisala nekaj fotografij, je nato izkoristila svoj klobuk, da bi se skrila pred radovedno množico in fotografskimi objektivi. S hitrimi koraki je odhitela do avtomobila, se usedla na zadnji sedež, ne da bi se ozrla proti zbrani množici, ki ji je sledila. Njeno vedenje pa je očitno zmotilo nekatere njene oboževalce na spletu, saj namreč menijo, da je igralka arogantna.

@fotogramas_es ¿Podemos hablar de la llegada triunfal de Anya Taylor-Joy a Cannes? WoW 💅😮 La actriz asiste al festival de cine para presentar ‘Furiosa’, la nueva película de la saga Mad Max junto a Chris Hemsworth 🔥 #Cineentiktok #Cannes #Cannes2024 #AnyaTaylorJoy #Furiosa ♬ sonido original – Fotogramas

“Kdo pa misli, da je?,” “Kakšna arogantnost. Ustavi se, punca, na koncu bomo vsi končali na istem mestu,” “Res je prepotentna. Tako njena slava ne bo trajala dolgo,” “Ljudje ne razumejo, da sta skromnost in ponižnost privlačna. Ona je samo arogantna” so le nekateri komentarji, ki so jih po poročanju Klix.ba pustili besni oboževalci.

Oglasili so se tudi tisti, ki so dejanje 26-letne igralke opravičevali in z njo čustvovali, češ da je preživela stresne okoliščine. “Človek, ki prosi za avtogram, ne bi smel biti tako agresiven,” je nekdo zapisal na družbenem omrežju X. Nekateri so igralki predlagali, naj okrepi varnost, da se ji v prihodnje neznanci ne bi mogli tako približati.

“Anya Taylor-Joy, žal mi je, ampak potrebuješ novo varnostno službo, tisti moški je bil neverjetno agresiven in varnostnik ni naredil niti približno dovolj.” S tem komentarjem se je strinjal še en uporabnik, ki je vprašal, kje je cela skupina varnostnikov. “Bila je preveč dostopna,” je dodal po poročanju britanskega medija Independent.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!