Oglasili so se člani One Direction: “Kaj bi dal, da bi te še zadnjič objel”

Magazin 18. Okt 202408:27 0 komentarjev
Foto: PROFIMEDIA

Po smrti pevca Liama Payna, ki je umrl po padcu iz tretjega nadstropja hotela v Buenos Airesu, so se zdaj odzvali člani skupine One Direction.

“Novica o Liamovi smrti nas je popolnoma uničila. Sčasoma, ko bomo zmogli, bomo mogoče povedati več. A zdaj si bomo vzeli čas za žalovanje in prebolevanje izgube brata, ki smo ga imeli zelo radi. Spomine, ki smo jih ustvarili skupaj, bomo hranili za vedno. Zdaj so naše misli z njegovo družino, prijatelji in oboževalci, ki so ga poleg nas imeli radi. Zelo ga bomo pogrešali,” so člani skupine One Direction po smrti Liama Payna zapisali v skupni objavi.

“Radi te imamo, Liam,” so še sklenili zapis, pod katerega so se podpisali preostali štirje člani skupine, tudi Zayn Malik, ki je skupino zapustil pred razpadom.

Payne, ki je svetovno slavo dosegel z omenjeno skupino One Direction, je po padcu iz tretjega nadstropja hotela v Buenos Airesu zaradi hudih poškodb in notranjih krvavitev izgubil življenje. V hotelski sobi so med preiskavo našli tudi snovi, ki kažejo na uživanje drog in alkohola, med nesrečo pa naj bi bil Payne v hotelski sobi sam.

Foto: Zajem zaslona/INSTAGRAM

“Hvala, ker si nas oblikoval, Liam”

Poleg tega so se fantje od Liama poslovili tudi v ločenih objavah. Harry Styles je ob fotografiji Payna na odru objavil zapis, v katerem je poudaril, da je bilo Liamovo največje veselje osrečevanje drugih ljudi. “Bilo mi je v čast biti ob njem, ko je to počel.”

“Živel je odprto s srcem v rokah, njegova energija do življenja je bila nalezljiva. Bil je topel, pripravljen pomagati in neverjetno ljubeč. Leta, ki smo jih preživeli skupaj, bodo za vedno med bolj dragocenimi leti mojega življenja. Pogrešal ga bom, mojega dragega prijatelja,” je zapisal Harry.

View this post on Instagram

A post shared by @harrystyles

Da je močno prizadet, ker je “izgubil brata”, je v objavi zapisal Louis Tomlinson. Spomnil je, kako ga je nemudoma, ko so se spoznali, navdušil njegov glas, skozi čas pa ga je sprejel kot brata, ki si ga je želel vse življenje.

“Liam je bil neverjeten pisec pesmi z odličnim občutkom za melodijo, pogosto smo se pogovarjali, da bi se skupaj vrnili v studio in poskusili obnoviti kemijo pisanja, ki smo jo ustvarili v skupini. Za nameček je bil Liam po mojem mnenju najpomembnejši del skupine One Direction. Njegove izkušnje iz mladosti, njegov popolni glas, njegova odrska prezenca, njegov dar za pisanje. Seznam je dolg. Hvala, ker si nas oblikoval, Liam,” je zapisal.

Drugi del zapisa je posvetil neposredno umrlemu pevcu. “Imam veliko srečo, da sem te imel v svojem življenju, vendar se zelo težko spopadam z mislijo, da se morava posloviti. Zelo sem hvaležen, da sva se po skupini še bolj zbližala. Govoriti ure in ure po telefonu, obujati spomine, ki sva jih doživela, je razkošje, za katero sem mislil, da ga bom imel vse življenje. Z veseljem bi še enkrat delil oder s teboj, a se to ne bo zgodilo,” je dejal.

Pokojniku je zagotovil, da bo njegovemu sinu Bearu na voljo, če ga bo “kdaj potreboval”, in mu razlagal zgodbe o tem, “kako neverjeten je bil njegov oče”.

View this post on Instagram

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91)

Zayn Malik je ob fotografiji zgodnjih let, na kateri sta skupaj z Liamom, zapisal, da je izgubil brata in da ne more verjeti, “kaj bi dal za to, da bi te še zadnjič objel”. Poudaril je, da mu je Payne vedno nudil podporo in ljubezen, ko je kot sedemnajstletnik pogrešal svoj dom.

View this post on Instagram

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!