Pevec Ricky Martin obtožen incesta, grozi mu 50 let zapora

Magazin 16. Jul 202212:47 > 16:46 0 komentarjev
Ricky Martin
PROFIMEDIA

Ameriškega pevca portoroških korenin Rickyja Martina nečak obtožuje nasilja v družini in incesta. Pevec, ki mu grozi 50 let zapora, je preko svojih odvetnikov vse očitke zavrnil.

Nov plaz očitkov, se je nad pevca portoroških korenin Rickyja Martina zgrnili le nekaj tednov potem, ko je pevec že dobil prepoved približevanja zaradi zlorabe v družini. Za prepoved približevanja pa naj bi po poročanju medijev zaprosil njegov 21-letni nečak.

“Na žalost se oseba, ki vse to trdi, spopada z globokimi težavami v duševnem zdravju. Ricky Martin seveda nikoli ni bil in nikoli ne bi bil vpleten v kakršnokoli spolno ali romantično razmerje s svojim nečakom,” je za ameriški portal People pojasnil pevčev odvetnik Marty Singer. V nadaljevanju je dodal, da trditve niso zgolj neresnične, ampak tudi ‘nagnusne’. “Vsi upamo, da bo ta oseba dobila pomoč. Predvsem pa se veselimo, da bodo obtožbe zavržene takoj, ko bo sodnik pogledal dejstva,” je še podaril Martinov zagovornik.

Biološki nečak pevca sicer obtožuje, da je bil v njuni sedemmesečni zvezi do njega fizično kot psihično nasilen. Po pisanju portoriških medijev naj bi se nečak in Ricky Martin razšla pred dvema mesecema, zvezdnik naj ne bi prenesel konca njunega razmerja in naj bi se tako večkrat pojavil pred nečakovim domom. Prav tako pa naj bi po navedbah nečaka pevec užival ‘velike količine alkohola in drog.’.

Portoriški zakoni glede incesta so zelo resni. Če se obtožbe izkažejo za resnične, pevcu grozi 50 let zapora.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!