Po klofuti se je oglasila tudi soproga Willa Smitha

Magazin 29. Mar 202220:05 > 20:17 3 komentarji

V svetovnih medijih še naprej odmeva incident med komikom Chrisom Rockom in igralcem Willom Smithom, ki se je odvil na 94. podelitvi filmskih nagrad oskar. Slednji je zaradi ponesrečene šale na račun soproge Jade Pinkett Smith stopil na podelitveni oder in udaril svojega stanovskega kolega. Smith se je za svoje dejanje že javno opravičil, sedaj pa se je na družbenem omrežju odzvala tudi njegova soproga.

“Sezona celjenja je. In jaz sem tu,” je na svojem Instagramu zapisala Jada Pinkett Smith, soproga ameriškega igralca Willa Smitha. Smith je komika Chrisa Rocka na podelitvi nagrad oskar klofutnil po tem, ko se je ta pošalil prav na račun njegove žene. Šala se je nanašala na igralkino pobrito glavo, ki je posledica izgube las zaradi avtoimunske bolezni – alopecije. Kmalu po incidentu je Smith prejel prvega oskarja za vlogo v filmu Kralj Richard, v katerem je upodobil očeta teniških legend Serene in Venus Williams.

Igralka Jada Pinkett Smith, ki ‘klofute’ javno do zdaj še ni komentirala, se je odločila, da za razliko od soproga Willa, ki se je že javno opravičil za incident, ubere drugačno pot in se na svojem Instagramu odzove le s kratkim sporočilom, pospremljenim z rožnatim ozadjem.

Dogodek sicer še vedno močno odmeva tako v svetovnih medijih kot med uporabniki družbenih omrežij, ki s številnimi komentarji in memi zbijajo šale na račun vpletenih. Nekateri pravijo, da si je Rock ‘klofuto’ zaslužil, saj da nima pravice komentirati videza druge ženske, drugi pa pravijo, da takšno vedenje ne pritiče igralcu Smithovega kova, sploh ob dejstvu, da je na isti večer prejel svojega prvega oskarja za najboljšo moško vlogo.

Igralka Pinkett Smith je lase izgubila zaradi alopecije, avtoimunske bolezni, zaradi katere oseba izgublja lase ali dlake po telesu. O bolezni je 50-letna igralka javno govorila že večkrat. Leta 2018 je razkrila, s čim se spopada v okviru svoje serije Pogovorov za rdečo mizo (Red Table Talk). “Veliko ljudi je spraševalo, zakaj nosim turbane. No, do zdaj še nisem govorila o tem. Ni lahko, ampak bom,” je takrat dejala. “Neki dan sem bila pod prho in v rokah mi je ostal cel šop las. Ustrašila sem se, da bom plešasta. Zato sem se postrigla in zato se bom še naprej strigla.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje