Po tem videu brisače nikoli več ne boste zložili drugače

Navdih 12. Avg 202405:11 0 komentarjev
Melissa Pateras, zlaganje brisače, viralno, TikTok
Foto: Zajem zaslona/TIKTOK

Tiktokerka je pokazala, kako zložiti brisačo, da zavzame čim manj prostora in ostane lepo zložena v obliki paketka.

Brisača je, to vedo vsi, ki so kdaj prebrali Štoparski vodnik po Galaksiji, zelo pomemben del vsakega potovanja in življenja na splošno.

Neredko pa se srečamo s problemom, kako jo zložiti tako, da v omari ne bo zavzela preveč prostora ali zmečkala drugih, ko jo vzamemo iz sredine kupa in podobno.

Način, ki ga je v svoji objavi pokazala tiktokerka Melissa Pateras – tej na družbenem omrežju sledi več kot 1,6 milijona sledilcev, je odličen za boljši izkoristek prostora v kopalniških omarah, pa tudi v kovčkih in potovalkah. Prav tako omogoča, da brisača vedno ostane lepo zložena v obliki “paketka”.

Video, v katerem je pokazala, kako to naredimo, je postal viralen in navdušil skoraj milijon uporabnikov omrežja.

“Odslej nikoli več ne bom zložila brisače drugače,” je napisala neka uporabnica. “Občutek imam, da sem zapravila zadnjih 23 let, ker tega nisem vedela,” je sporočila druga. Mnoge pa je navdušil tudi način, kako je Melissa pokazala svojo spretnost. “Kako si pri tem lahko ostala resna?” jo je vprašal eden od sledilcev, neka uporabnica pa je napisala: “Moj mož že peti dan zapored gleda tvoj video. Očitno bom morala spremeniti način zlaganja brisač.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!