Pogumna Banjalučanka iz reke rešila punčko: Brez pomisleka sem preskočila ograjo

Črna kronika 15. Maj 202220:54 0 komentarjev
Vrbas
PROFIMEDIA

V Banjaluki se je v petek odvila prava drama. Deklica je s tamkajšnjega mostu skočila v reko, a je domačinka Merima Gajić skočila za njo in ji rešila življenje.

Tisti, ki mislijo, da so junaki samo v filmih in nadaljevankah, se pošteno motijo. Pogumna Banjalučanka Merima Gajić je minuli petek preprečila tragedijo, ko je skočila v reko Vrbas in rešila punčko.

Gajić je za portal Avaz.ba opisala, da je do neljubega dogodka prišlo minuli petek. “Starejša hči me je opozorila, da na ograji mostu sedi deklica. Slednja je v istem trenutku slekla suknjič, ga vrgla na pločnik in nato skočila v reko,” je za portal opisala Gajić. Domačinka je nato brez pomisleka preskočila ograjo. “Skočila sem v vodo in hkrati molila, da ji rešim življenje. Reka Vrbas je bila hitra in visoka, nekako sem z deklico priplavala do obrežja, kjer je že bila policija,” se še spominja reševanja.

Nezavestno deklico so nato oskrbeli reševalci. Kot je še za portal opisala Gajić, jo je policija že obvestila, da je z deklico vse v redu.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!