Policija preiskala hotel, v katerem je umrl Liam Payne. Kaj je ugotovila?

Svet 24. Okt 202411:23 0 komentarjev
Liam Payne
Liam Payne (Foto: PROFIMEDIA)

Argentinska policija je preiskala hotel, v katerem je umrl pevec in nekdanji član skupine One Direction Liam Payne.

Tožilstvo je v hotel v Buenos Airesu, v katerem je pred dnevi umrl pevec Liam Payne, poslalo policiste iz oddelka za posebne preiskave in tehnologijo, da bi poiskali sledi, zanimive za preiskavo. Na podobah, ki so jih prikazali na televiziji, so bili agenti, ki so za pultom v preddverju delali z računalniki.

Preiskovalci so pregledovali mobilne telefone, računalnike, fotografije in posnetke varnostnih kamer ter vzeli “izjave prič, da bi rekonstruirali zadnje ure žrtve in prizorišče dogajanja”, je sporočilo državno tožilstvo.

31-letnega britanskega pop pevca so našli mrtvega, potem ko je hotelsko osebje dvakrat poklicalo na pomoč in poročalo, da gost, ki je pod vplivom mamil in alkohola, uničuje hotelsko sobo. Payne je o težavah z zlorabo substanc in pri spopadanju s slavo govoril javno že od malih nog.

Spopadal se je z “epizodo zlorabe substanc”

Policija je hotel obiskala v sredo, dan po tem, ko se je argentinsko tožilstvo srečalo z glasbenikovim očetom Geoffom Paynom in mu zagotovilo, da ni objavilo rezultatov toksikološke preiskave njegovega sina. Ameriški mediji so sicer v ponedeljek poročali, da je imel Payne ob smrti v telesu mešanico mamil.

ABC in TMZ sta poročala, da so med delno obdukcijo našli “rožnati kokain”, ki vsebuje metamfetamin, ketamin in MDMA. Pri tem sta se sklicevala na anonimne vire, ki da so bili seznanjeni s predhodnimi testi.

Tožilstvo je pojasnilo, da v obravnavanem primeru niso razkrili nobenega poročila, ki bi bilo zunaj okvira preiskave in sodnega postopka. Čeprav rok za rezultate toksikološke analize ni bil določen, je predstavnik državnega tožilstva za AFP povedal, da bi zaključki lahko bili znani v tem tednu.

Izsledki obdukcije so sicer pokazali, da je bil 31-letnik pred padcem sam in se je spopadal z “epizodo zlorabe substanc”, so povedali tožilci.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!