Koncert pred Balaševićevo hišo: poslušajte njegovo še neobjavljeno pesem

Magazin 29. Apr. 202216:49 > 30. Apr. 2022 08:37
Delite:
Đorđe Balašević
Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

V petek je bila poleg antologije ljubezenske poezije javnosti prvič predstavljena tudi še neobjavljena pesem Đorđa Balaševića. Pred hišo družine pokojnega pevca je novi pesmi prisluhnila množica domačinov in oboževalcev, skupaj z njegovo družino pa so se spomnili skupnih trenutkov.

V petek je bila premierno predstavljena nova, do zdaj neznana, pesem Đorđa Balaševića in antologija njegove ljubezenske poezije. Delček nove pesmi je na svojem Instagram profilu najprej delila soproga preminulega kantavtorja.

Zvečer pa so do zdaj neznano pesem “Rođendanska” prvič javno predvajali pred hišo družine Balašević v Novem Sadu. Na posebnem avdio-vizualnem dogodku se je zbrala množica domačinov, prijateljev in oboževalcev, več Balaševićevih uspešnic pa so zaigrali tamburaši.

“Đoleta se spomnimo vsakič, ko smo kulturni, vsakič, ko se nekomu zahvalimo, vsakič, ko imamo nekoga radi, vsakič, ko smo najboljši gostitelji tujcem,” je povedal Balaševićev sin Alex, ki se je na dogodku skupaj z Balaševićevo ženo Olivero in hčerkama Jovano in Jeleno spomnil lepih trenutkov, ki so jih preživeli s priljubljenim pevcem.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar