Prekinila slovesnost in stopila pred Plenkovića: “Veste, kdo sem?” (VIDEO)

Svet 22. Okt 202417:42 6 komentarjev

Neka ženska je prekinila slovesnost ob odprtju avtoceste Zagreb-Sisak, ki se je je udeležil tudi hrvaški premier Andrej Plenković z ministri in drugimi gosti. V nenavadnem incidentu je premierja vprašala, ali ve, kdo je ona. Čeprav jo je Plenković poskušal prekiniti, se ženska ni dala motiti in je nadaljevala z monologom.

Pri naših južnih sosedih se je danes zgodil nenavaden incident na slovesnosti ob odprtju avtoceste v Sisku. Pred hrvaškega predsednika vlade Andreja Plenkovića je namreč stopila ženska, ki je slovesnost prekinila, da bi kritizirala stranko HDZ in šefa Siško-moslavške županije Ivana Celjaka, poroča Dnevnik.hr.

“Ali veste, kdo sem? Sem Vesna Škrinjarić. Celjak se ni želel oglasiti,” je dejala Plenkoviću. Ta ji je odvrnil, da trenutno nima časa, nakar mu je gospa odgovorila z besedami, da Celjak nikoli nima časa za občane Siska. Čeprav jo je premier skušal prekiniti, ženska ni popustila: “Samo trenutek, premier.” Nato mu je dejala: “Lahko? Poglejte narod,” je dvignila roko in pokazala na ljudi.

V tistem trenutku se je začel govor ob odprtju avtoceste, ki ga je gospa pospremila z besedami: “Dajte, izvolite, bom stala ob strani. Se opravičujem, malo mi je nerodno. Bog mi bo oprostil grehe, a vi …” Po končanem govoru šefa županije Celjaka je še ironično zaploskala. “Bravo, gremo za gospoda Celjaka in HDZ,” je še rekla, nato pa sta do nje pristopila moška in jo poskušala prijeti za roko, a se ni dala motiti in je ob najavi novega govorca še naprej hudomušno ploskala.

Pozneje so gospo fotografirali med pogovorom s policistom, še piše Dnevnik.hr.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje