Preobrat v boju za Severininega sina: “Šla bom do konca”

Magazin 20. Feb 202416:20 1 komentar
Severina s sinom
Severina s sinom. (Severina/INSTAGRAM)

Odločitev županijskega sodišča v Splitu pomeni preobrat v sagi o skrbništvu 12-letnega sina hrvaške zvezde. Severina je napovedala boj do konca.

Županijsko sodišče v Splitu je 6. februarja ponovilo svojo predhodno pravnomočno sodbo, po katerem sta oče in mati 12-letnega dečka dolžna “starševsko skrb izvajati sporazumno, skupaj in enakopravno”.

Ta odločitev po pisanju hrvaškega portala 24sata pomeni velik preobrat, potem ko je hrvaško vrhovno sodišče dvajset dni pred tem skrbništvo nad sinom Aleksandrom dodelilo Milanu Popoviću in ne Severini Vučkovič.

“Sploh nisem pričakovala, da bo županijsko sodišče odločitev sprejelo tako hitro, ker je doslej v mojem primeru oziroma primeru mojega otroka vse potekalo počasi, z veliko nepravičnosti in korupcije,” je za portal dejala Severina.

“Sodišče v Splitu je ponovno sprejelo odločitev, kot leta 2021, ki je ’pol-pol’. Dobro je, da so se vrnili k njej,” je dodala hrvaška pevka.

“Vse je boljše kot dvakrat na teden po štiri ure, ampak tukaj se ne bom ustavila – šla bom do konca, zahtevala bom samostojno skrbništvo in vsekakor nadaljevala z bojem za vse ženske oziroma njihove otroke, s katerimi se sistem žoga, žrtvami sistema in institucij,” je še povedala.

Severinin sin in njen menedžer Tomica sta trenutno v Istri. “Trenutno je v naši hiši veliko slavje. Proslavljamo dva rojstna dneva, boj pa se nadaljuje,” je Severina še povedala za hrvaški portal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje