Preplah na Murterju: moški streljal v zrak in prestrašil prebivalce

Črna kronika 29. Jul 202412:46 0 komentarjev
Murter
Foto: PROFIMEDIA

Prebivalce dalmatinskega otoka Murter je prestrašil moški s pištolo, ki je v zrak izstrelil več nabojev. Poškodovanih v incidentu ni bilo, moški pa je trenutno pod policijskim nadzorom.

Prebivalce dalmatinskega otoka Murter, ki je priljubljen tudi med turisti, je minulo noč prestrašil moški s pištolo, ki je v zrak izstrelil več nabojev.

Incident se je zgodil okoli 00.30 v Murterju, moški pa je v zrak izstrelil več nabojev, so danes za lokalni portal Šibenski.hr pojasnili na šibeniško-kninski policijski upravi. Dodali so, da so poleg strelca pridržali še eno osebo in da kriminalistična preiskava še poteka.

Portal Šibenski.hr je objavil tudi posnetek incidenta. Na njem je videti ljudi, ki bežijo od moškega s pištolo, in osebo, ki ga poskuša umiriti. Potem moški v zrak izstreli več nabojev, nato pa sede v avtomobil, ki je v tistem trenutku pripeljal mimo.

Novo streljanje se je zgodilo teden dni po strelskem napadu v Daruvarju na severovzhodu Hrvaške, v katerem je bilo ubitih šest ljudi, prav toliko je bilo ranjenih. Po navedbah policije v tokratnem incidentu ni bil nihče poškodovan.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!