Pričeska za skoraj dva tisoč evrov: “To je nesprejemljivo”

Magazin 23. Okt 202419:23 3 komentarji
Frizerka
Foto: @byprado_/TIKTOK

Ameriška frizerka je na TikToku delila posnetek stilske preobrazbe. A uporabnike je najbolj presenetila cena in čas, ki ga je porabila za oblikovanje. Vzelo ji je 13 ur, stranki pa je za frizuro zaračunala 1.800 evrov.

Za novo pričesko moramo včasih globoko seči v žep, še posebej za barvanje las.

Čeprav frizerske storitve v Sloveniji niso najbolj poceni, so cene ponekod v Kaliforniji še toliko višje. Frizerka je izjemno presenetila uporabnike na družbenih omrežjih, ko je razkrila, da za svoje storitve zaračunava 150 dolarjev (139 evrov) na uro.

Na omrežju TikTok je objavila posnetek preobrazbe. Oblikovanje pričeske ji je vzelo 13 ur, kar pomeni, da je stranka zapravila 1.950 dolarjev (1.807 evrov).

“Nisem si mislila, da bodo objave o tem, koliko zaračunavam za striženje, ljudi tako razjezile, a mislim, da vas bo ta še bolj. Stranki sem zaračunala 150 dolarjev na uro, preobrazba je trajala 13 ur v dveh dneh,” je povedala na posnetku, ki ima že več kot 1,5 milijona ogledov.

Številni komentatorji so bili šokirani nad zneskom, ki ga je stranka odštela za spremembo pričeske. Prvotno je imela rjave lase, zdaj pa ima svetlejšo barvo.

“Urna postavka je sprejemljiva, a čas, ki ga je frizerka potrebovala, ni. To je nesprejemljivo,” je komentirala ena od uporabnic.

Druga pa, da je to popolnoma norost. “Ne zanima me, kaj pravijo drugi, ampak odšteti dva tisoč dolarjev za frizuro res ni vredno, še posebej, če je enak rezultat mogoče doseči za veliko manj denarja,” je dodala še ena od komentatork.

Eno uporabnico pa je zanimalo, zakaj je preobrazba trajala tako dolgo. Frizerka ji je med drugim odgovorila, da se pri delu vedno neizmerno potrudi, da doseže učinek, ki si ga stranke želijo.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje