Prizor na črnogorski plaži razjezil pol Balkana

Potovanja 07. Avg 202416:54 18 komentarjev
Foto: zajem zaslona/@ostojic_n/TikTok

Sončnik pri sončniku, človek pri človeku. "To je prava grozljivka," je le en od številnih komentarjev, ki opisujejo gnečo na priljubljeni plaži v Črni gori.

Črna gora je poleg Grčije, Albanije in Hrvaške že leta med priljubljenimi počitniškimi destinacijami številnih Balkancev.

Čeprav je znana po neokrnjeni naravi in čudovitih plažah, turisti pogosto zavijejo na naslednje destinacije: Budva, Herceg Novi, Sutomore in Dobra Voda. Ti kraji so tako v poletnih mesecih pogosto videti kot mravljišče, gneča pa je tudi na plažah.

Zadnji posnetek iz Črne gore, ki se širi po družbenih omrežjih, prikazuje gnečo v kraju Dobra Voda. Posnetek na TikToku je delil turist iz Srbije, ki sicer neposredno ni snemal gneče, ampak je želel pokazati lepoto morja in okoliško pokrajino. Je pa množica na plaži pritegnila pozornost uporabnikov, ki so hudomušno opisovali stanje.

“Turisti sedijo drug drugemu na glavi,” piše v enem od komatarjev. “Toliko lepih krajev, kjer se lahko kopaš, zakaj so vsi natrpani na eni plaži,” se sprašuje drugi. “To je prava grozljivka” in “Videti so kot mravlje,” sta komentirala še dva. Še eden pa je zapisal, da je verjetno tam še “voda pregosta”.

Kljub številnim hudomušnim komentarjem je nekaj tudi pozitivnih, ki hvalijo lepoto črnogorskih letovišč. Nekateri so opozorili, da ima vsak pravico do izbire in da obstajajo ljudje, ki uživajo v gneči med dopustom.

BONUS VIDEO:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje