Razpad sistema na trajektu Jadrolinije: “Žalostno, s čim se vozimo”

Svet 26. Jun 202417:09 3 komentarji
Poplava na trajektu
Foto: Facebook/Oglasnik otoka Korčule

Na trajektu Jadrolinije, ki vozi iz Prapratna v Sobro na Mljetu, je med potjo poplavilo garažo. Posnetek nerodne situacije je zakrožil na družbenih omrežjih.

“Dragi ljudje, takole je videti vožnja s trajektom na liniji Prapratno-Sobra na Mljetu. Pol garaže pod vodo, ki je med vožnjo vdrla v garažo. Bilo bi smešno, če ne bi bilo žalostno,” je zapisal uporabnik v Facebook skupini Oglasnik otoka Korčule.

“Žalostno, s čim se vozimo in kaj med sezono reklamiramo turistom. Pravijo, da smo zaželena turistična destinacija. Destinacija, kjer se turisti bojijo za svoja življenja, ko se vkrcajo na trajekt in doživijo kaj takega,” je ogorčeno nadaljeval. “Sramota za Jadrolinijo, sramota za ministrstvo, za vlado, za Hrvaško,” je še zapisal eden od potnikov na trajektu.

Več članov skupine je komentiralo posnetek in nastalo situacijo, ena uporabnica pa je v komentarju objavila posnetek, ki prikazuje slabe higienske razmere v stranišču istega trajekta.

Medtem ko so nekateri poskušali situacijo obrniti na šalo, so bili drugi zaskrbljeni. “Vlada nima nič s tem. Jadrolinija ima dobre trajekte, ampak so na severu ali v Splitu. Ni uprave, ki bi jih bolje razporedila,” je možno prebrati med komentarji. In pa: “Glavno, da se vsi ukvarjamo z nogometom, za druge probleme pa nimamo časa,” je zapisal nekdo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje