Slavni nemški nogometaš se na hrvaški obali počuti kot doma

Magazin 18. Maj 202211:31 > 12:05
Delite:
Manuer Neuer
Foto: PROFIMEDIA, INSTAGRAM

Hrvaška obala vsako leto privabi številne zvezdnike z vsega sveta. Hitro po koncu sezone se je za skok na Jadran odločil nemški nogometni zvezdnik in član münchenskega Bayerna Manuel Neuer, ki je obiskal Dubrovnik.

Le nekaj dni po tem, ko se je z Bayernom veselil osvojitve nemškega državnega prvenstva, je vratar Manuel Neuer že spakiral kovčke in skočil na morje. Znova je obiskal hrvaško obalo, kjer je sicer reden gost. Leta 2020 je med domačini povzročil pravo navdušenje, še dodatno pa se je Hrvatom prikupil s potezo, ko je v enem od lokalov v Dalmaciji vsem plačal pijačo. Kasneje je po spletu še zakrožil posnetek, na katerem v hrvaščini prepeva enega od njihovih znanih hitov.

36-letni nemški zvezdnik je po 31. zvezdici Bayerna tokrat skočil v Dubrovnik, kjer so ga domačini opazili med kolesarjenjem. Izkušeni vratar je objavil tudi krajši posnetek vožnje po mostu Franja Tuđmana, kasneje pa je obiskal še lokalnega frizerja, ki mu je uredil pričesko.

Kot poročajo hrvaški mediji, je Neuerja, dolgoletnega nemškega reprezentanta, nad lepotami hrvaške obale navdušil Toni Topalović, sicer trener vratarjev pri Bayernu, s katerim sta dolgoletna in dobra prijatelja.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar