Slavni pevec rešil življenje ženski: pristopil do nje in jo objel

Magazin 12. Sep 202410:53 0 komentarjev
Jon Bon Jovi z asistentko rešil življenje ženski, ki je hotela narediti samomor
Foto: Zajem zaslona/YOUTUBE/WFAA

Svetovno znani glasbeni zvezdnik in njegova asistentka sta prepričala žensko, ki je hotela skočiti v reko, naj tega ne stori.

Rokerski zvezdnik Jon Bon Jovi se je včeraj s svojo asistentko in snemalno ekipo sprehajal po mostu za pešce čez reko Cumberland v ameriškem Nashvillu, kjer snema svoj najnovejši videospot.

Pri tem sta naletela na žensko, ki je stala na zunanji strani ograje in se očitno pripravljala, da bo skočila v reko. Previdno sta se ji približala in pevec je žensko pozdravil, asistentka pa je z njo začela pogovor, ki se mu je pridružil tudi Bon Jovi. Po kratkem pogovoru se je ženska obrnila k njima in jima pustila, da sta ji pomagala nazaj varno, potem pa so skupaj zapustili prizorišče. Pevec je žensko nato objel.

Posnetek je objavila tamkajšnja policija, ki pa ga je YouTube umaknil zaradi kršenja njihovih pravil. So ga pa na tem in drugih družbenih omrežjih objavili vsi večji ameriški in svetovni mediji.

Nashvilska policija se je pevcu v sporočilu za javnost zahvalila za njegovo dejanje in opozorila, kako pomembno je, da ljudje pazimo drug na drugega in priskočimo na pomoč.

Seveda so posnetki na družbenih omrežjih sprožili poplavo komentarjev, v katerih tudi uporabniki hvalijo Bon Jovijevo dejanje.

Nashvilska policija se je pevcu kasneje v sporočilu za javnost zahvalila za njegovo dejanje.

Ob tem je opozorila, kako pomembno je, da ljudje pazimo drug na drugega in priskočimo na pomoč. Imena ženske, ki sta ji zvezdnik in njegova asistentka pomagala, niso objavili.

Posnetki so na družbenih omrežjih sprožili poplavo komentarjev, v katerih tudi uporabniki hvalijo Bon Jovijevo dejanje.

@cnn Nashville police say rock icon Jon Bon Jovi helped persuade a woman to come to safety when he saw her standing on the ledge of a Nashville pedestrian bridge. #cnn #news #bonjovi ♬ original sound – CNN

Če imate samomorilne misli ali če čutite duševno stisko, poiščite pomoč pri svojem osebnem zdravniku ali na telefonskih linijah, ki zagotavljajo strokovno pomoč. Če je stiska zelo huda, pokličite na 112.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!