Streljanje v Splitu: ranjeni 36-letnik, policija išče štiri moške

Črna kronika 11. Apr 202317:24 0 komentarjev
streljanje, split
N1

V torek nekaj pred 16. uro je v središču Splita prišlo do streljanja, v katerem je bil poškodovan 36-letnik. Policija išče štiri moške, ki naj bi bili povezani s strelnim napadom.

V torek malo pred 16. uro je na ulici Put Skalica v Splitu na Hrvaškem prišlo do streljanja, v katerem je bil poškodovan moški, ki so ga prepeljali na zdravljenje v splitsko bolnišnico.

Policija stolice še išče, piše hrvaški N1.

Za zdaj nista znana povod streljanja in resnost poškodb. Po pisanju Jutarnjega lista naj bi bil v incidentu poškodovan moški, sicer znano ime kriminalnega podzemlja.

Kirurg iz splitske bolnišnice je za hrvaški N1 povedal, da so okoli 16.30 sprejeli 36-letnika s strelnimi ranami. “Gre za hude telesne poškodbe noge. Poškodb vitalnih struktur ni bilo, tako da ni v smrtni nevarnosti. Poškodovani je imel operacijo noge, ostal bo na zdravljenju. Ranjeni ima eno roko, poškodbe so vidne na spodnjem delu noge,” je povedal.

streljanje, split
N1

Čeprav so hrvaški mediji sprva pisali o enem storilcu, je splitska policija v večernih urah objavila fotografijo četverice, ki naj bi bila vpletena v incident. Domačine ob tem prosijo, če imajo o moških kakršnekoli informacije, naj to sporočijo na bližnjo postajo.

PU Splitsko-Dalmatinska

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!