Umrl brazilski mišičnjak Hulk, ki si je v mišice vbrizgaval nevarno snov

Magazin 03. Avg 202210:09
Delite:
Bodibilder
Foto: Instagram

V Braziliji je na svoj rojstni dan umrl brazilski bodibilder Valdir Segato, ki se ga je prijel vzdevek brazilski Hulk. V svoje mišice si je vbrizgaval nevarno snov sintol, ki povečuje nevarnosti za možgansko kap in različne okužbe.

Brazilski Hulk je zaslovel s svojimi velikimi mišicami, ki pa jih ni pridobil le z obiskovanjem fitnesa. V svoje mišice, predvsem bicepse, prsne in hrbtne mišice, si je Valdir Segato vbrizgaval olje sintol, rezultat pa so bile ogromne mišice. Na družbenem omrežju TikTok je imel skoraj 1,7 milijona sledilcev, navduševal pa se je nad Arnoldom Schwarzeneggerjem in risanim junakom Hulkom. 55-letnega Brazilska iz São Paula so klicali tudi pošast.

Z vbrizgavanjem sintola je tvegal možgansko kap in različne okužbe, zdravniki pa so ga tudi opozorili, da mu zaradi iznakaženosti telesa grozi amputacija in poškodbe živcev. Njegov biceps je imel obseg 60 centimetrov.

Bodibilder naj bi po poročanju brazilskih medijev umrl včeraj zjutraj, na dan smrti pa se je pritoževal, da težko diha. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer pa naj bi doživel srčni napad.

Segato je svojo telesno preobrazbo dokumentiral na svojem TikToku profilu in sebe poimenoval “Valdir Sintol”. Čeprav je imel na spletu ogromno sledilcev, je živel zelo osamljeno življenje, z le nekaj prijatelji. V mladosti je bil Segato suhljat najstnik ter odvisnik od drog. Pri odvajanju od drog mu je pomagal fitnes, kjer pa mu je nekdo pokazal sintol, ki ga je nato zasvojil.

Sintol je sestavljen iz mešanice olja (okrog 85 odstotkov), protibolečinskega sredstva lidokain in pa alkohola za sterilizacijo mešanice. Sintol lahko povzroči poškodbo živcev, pljučno embolijo in možgansko kap.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar