Umrlo dekle, ki je pred leti postalo spletna senzacija

Magazin 04. Maj. 202210:51 > 12:15
Delite:
Kailia Posey
Foto: giphy.com, Facebook: Marcy Posey Gatterman

Umrla je 16-letna Kailia Posey, zvezdnica resničnostne serije Toddlers and Tiaras, ki so jo predvajali na programu TLC. Dekle je postalo širši javnosti znano predvsem po gibljivi sliki (.gif, op. a.), na kateri se kot majhna punčka široko smeji. Številni so namreč njeno gibljivo podobo nasmeška pozneje uporabljali pri spletnih šalah in za šaljiv način komunikacije.

Kailia Posey je kot majhna deklica nastopala v resničnosti seriji Toddlers and Tiaras, ki so jo od leta 2009 do 2013 predvajali na programu TLC. Serija je prikazovala družine, ki so svoje otroke pripravljale na lepotna tekmovanja, na katerih so otroci pozneje tudi nastopali.

Širši javnosti pa je Posey postala znana predvsem po svojem igrivem nasmešku, saj je njena gibljiva podoba postala viralna spletna senzacija, ki so jo številni uporabili za spletne šale in šaljive objave.

Foto : giphy.com

Smrt 16-letnice je na svojem Facebookovem profilu potrdila njena mama Marcy Posey Gatterman. “Nimam besed ali misli. Lepo dekle je za vedno odšlo,” je zapisala in prosila za zasebnost. Pod objavo pa je pripela tudi fotografijo, ki so jo posneli na dan njenega maturantskega plesa. Družina o vzroku smrti javno ne želi govoriti.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.