V BiH po katastrofalnih poplavah in plazovih našli zadnjo smrtno žrtev

Svet 16. Okt 202415:47 0 komentarjev
Poplave BiH
Foto: N1 BiH

V Bosni in Hercegovini so danes našli še eno in hkrati zadnjo smrtno žrtev katastrofalnih poplav in plazov, ki so v začetku meseca prizadeli osrednji del države. S tem so končali iskanje pogrešanih oseb, so danes sporočile regionalne oblasti. Skupno je v poplavah in plazovih v BiH umrlo 27 ljudi.

Po današnjem odkritju trupla zadnje pogrešane osebe so reševalci končali iskanje na območju Jablanice in Konjica, so danes sporočili iz vlade hercegovsko-neretvanskega kantona. Kot je za N1 BiH povedal župan občine Konjica, so našli truplo 62-letnega moškega. Na tem območju medtem še naprej čistijo teren in odpravljajo posledice nesreče.

V poplavah in plazovih, ki so prizadeli številne kraje v Hercegovini, je skupno umrlo 27 ljudi, poleg 19 v Jablanici in petih v občini Konjic še trije v Fojnici. 19 žrtev iz Jablanice so pokopali v torek v prisotnosti več tisoč žalujočih.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!