“Veličastno nenasiten” muc mora shujšati

Magazin 28. Apr 202311:13 2 komentarja
patches, mačka, debela mačka
FACEBOOK

Kar 18-kilogramski maček, ki mora izgubiti polovico svoje teže, je postal viralen. Sledilci na družabnih omrežjih mu izražajo podporo na poti do vitkejše postave.

Potem ko je azil za živali iz Richmonda, v ameriški zvezni državi Virginiji, na svojem Facebook profilu objavil, da Patches išče novega lastnika ali lastnico, je šestletni mačji debelušček postal viralen.

V azilu, kamor so ga prinesli prejšnji lastniki, so Patchesa opisali kot “veličastno nenasitnega” (“gloriously gluttonous” op. p.). Še večjo slavo pa je več kot 18-kilogramski muc doživel, ko ga je posvojila Kay Ford iz Frederickburga v Virginiji in se odločila, da mu bo pomagala shujšati. “Skupaj bova šla čez to,” je povedala za CNN, “čeprav meni ni treba izgubiti polovice teže, on pa jo mora.”

Kay je na Facebooku tudi objavila profil, ki ga je naslovila s “Patchesovo potovanje”. Profil ima več kot 16.000 sledilcev, ki so nad Patches navdušeni in mu izražajo podporo. Med drugim mu pošiljajo tudi fotografije drugih mačk s prekomerno težo, ki so na shujševalnih dietah, in v njihovem imenu lastniki sporočajo Patchesu in njegovi novi lastnici, da na svoji poti nista sama.

Patches, mačka, debela mačka
FACEBOOK

Osamljen pa Patches v svojem novem domu ne bo. Družbo mu delata psička Bella in muc Wellesley, ki je videti skoraj enako kot Patches, le da ima precej kilogramov manj. “Ne vem še, kako ju bom razlikovala, ko bo Patches shujšal,” se je pošalila Kay, ko je objavila njuno fotografijo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje