Velika iskalna akcija: dveletno deklico, ki je odšla neznano kam, išče 200 ljudi

Črna kronika 18. Dec 202312:01 4 komentarji
Gozd, drevesa, narava, zelenje
Fotografija je simbolična (Foto: Denis Sadikovć/N1)

V nemškem mestu Bingen nedaleč od Frankfurta je v nedeljo zvečer neznano kam odšla dveletna deklica. Išče jo več kot 200 ljudi, a je za zdaj še niso našli. Deklica se je v trenutku nepozornosti staršev iz družinske hiše v nedeljo izmuznila oblečena zgolj v pižamo. V bližini hiše sta gozd in reka, temperature pa so zelo nizke.

V nemškem mestu Bingen nedaleč od Frankfurta že od nedelje zvečer iščejo dveletno deklico, ki se je v trenutku nepozornosti staršev med 16. in 17. uro izmuznila iz družinske hiše in odšla neznano kam.

Kot poroča nemški Bild, je bila deklica oblečena zgolj v pižamo, v bližini družinske hiše pa sta gozd in reka, ki jo reševalci tudi že prečesavajo. Zaradi slabih vremenskih razmer reševalci niso mogli dvigniti v zrak helikopterja, to bodo skušali storiti danes. Deklico iščejo tudi z reševalnimi psi in droni.

Gosta megla in temperature okoli ničle otežujeta iskalno iskalno. Da so razmere resne, je dejala tudi tiskovna predstavnica policije in dodala, da reševalne ekipe delajo vse, kar je v njihovi moči, da malčico najdejo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje