Zaradi močnega deževja se je zrušila streha na letališču v New Delhiju

Svet 28. Jun 202411:28 0 komentarjev
zrušena streha
Indijsko prestolnico je v zadnjih dneh prizadelo močno deževje, ki je med drugim poškodovalo streho na letališču v New Delhiju. (Foto: PROFIMEDIA)

Zaradi močnega deževja se je zrušil del prenovljene strehe na mednarodnem letališču v New Delhiju. Ena oseba je umrla, še osem pa je poškodovanih.

Zaradi močnega deževja se je okoli 5. ure zjutraj po lokalnem času zrušil del strehe pred potniškim terminalom ena na mednarodnem letališču v indijski prestolnici New Delhi. Po navedbah reševalcev je v nesreči umrla ena oseba, še osem pa je bilo ranjenih. Na slikah, ki so kmalu po nesreči zaokrožile po spletu, je bilo videti tudi več poškodovanih avtomobilov.

Najbolj prometno letališče v Indiji je do popoldneva prekinilo delovanje omenjenega terminala in obljubilo odškodnino žrtvam nesreče. Promet skozi preostale terminale medtem poteka nemoteno.

Del strehe se je danes zrušil tudi na letališču v kraju Jabalpur, kjer pa nesreča ni terjala žrtev, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

POPLAVLJENO CESTIŠČE
Foto: PROFIMEDIA

Indijsko prestolnico New Delhi je v zadnjih dneh prizadelo močno deževje, ki je v večjem delu mesta ohromilo promet. Na slikah, ki jih je delila mestna policija, je videti, kako policisti pomagajo prebivalcem in odstranjujejo podrta drevesa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!