Že za 150 tisoč evrov na prodaj replika Monicinega stanovanja

Magazin 02. Maj 202208:31 > 08:48 0 komentarjev
Prijatelji
CNN

Oboževalci Prijateljev lahko svoje dneve in noči preživijo v repliki Monicinega stanovanja.

V Ohiu je na prodaj stanovanje, ki je na las podobno kultnemu stanovanju Monice Geller iz serije Prijatelji. Vijolične stene, dekoracija in celo rumen okvir za sliko na vhodnih vratih posnemajo legendarno kuliso, občutek Monicinega doma pa pričara še kad, ki stoji na zlatih nogah.

Lastniki so hišo do zdaj kratkoročno oddajali prek platforme Airbnb. Nepremičninska agentka Rachel Gannon je stanovanje kupila novembra 2021. Z možem imata več stanovanj, ki sta jih opremila tematsko in jih oddajata prek platforme Airbnb. Ko je razmišljala o temi za nov dom, se je vprašala: “Ali kaj poznam bolje kot Prijatelje?” Od takrat je vsak večer ostala budna: “Milijonkrat sem pogledala serijo, si naredila zapiske in na spletu iskala dekoracije, ki so se najbolj približale kulisi.”

Reakcija na objavo o prodaji je bila “popolnoma nora”, je Gannon povedala za CNN. Prejela je več ponudb. Stanovanje se prodaja po izklicni ceni 162.000 dolarjev oziroma 154.000 evrov. “V tem uživam,” je dejala lastnica. “Pravzaprav bom nepremičnino zelo pogrešala,” je dodala.

Dom, ki je bil zgrajen 1940, pa poleg tematskega dekorja vključuje še novo peč, klimatsko napravo in grelnik vode.

Avtorica: Zoe Sottile

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!