Bitcoin Halving. 23x. Prihaja najbolj pomemben dogodek. Ne zamudite.

Oglas 19. Feb 202406:00 0 komentarjev
promocijska fotografija

23x je nazadnje zrasel Bitcoin od dna po Halving dogodku! Zgodi se le vsakih nekaj let. Zdaj prihaja znova. Pripravite se še pravočasno! Martin Korošec delavnico o kriptovalutah vodi že 7 let.

Za začetnike je pripravil informacije o dogodku, ki najbolj dviga ceno kriptovalut. Za brezplačno prijavo kliknite TUKAJ.

Kmalu: prelomni dogodek za Bitcoin. Nazadnje 23x rast!

“Bitcoin Halving. Ta dogodek se zgodi le vsakih nekaj let. Od dna se po tem dogodku dosežejo novi rekordi. Razlog je v tem, da se zmanjša število novih Bitcoinov. Od tega dogodka naprej bo na dan nastalo le še okrog 450 novih Bitcoinov na dan. Za primerjavo: zadnje tedne samo skladi finančnih inštitucij kupijo preko 10.000 Bitcoinov dnevno! Povpraševanje je ogromno, ponudba novih se manjša, cena raste.

Seveda to potem dvigne cene, saj se z manjšo produkcijo dvignejo tudi stroški rudarjenja Bitcoina oz. potrjevanja transakcij na blockchainu. Od dna zadnjega cikla in po halvingu se je cena Bitcoina zvišala za kar 23 krat!” pred novimi rastmi opozarja Martin Korošec, sicer tudi avtor priročnika FENIKS, kriptovalute za začetnike.

Čas je, da Bitcoin kot legendarni Feniks ponovno poleti v višave!

Prihaja prelomen dogodek, ki lahko ceno Bitcoin dvigne v nove rekorde

Zato Martin Korošec pripravlja poseben izobraževalen webinar Bitcoin Feniks s koristnimi informacijami. Narejen je posebej za začetnike v kriptovalutah, da razumejo, kaj se dogaja, kdaj se bo zgodilo, zakaj to povzroča rasti in kako lahko to tudi začetniki hitro in varno izkoristijo.

promocijska fotografija

Število mest je žal omejeno. Prijavite se zdaj brezplačno TUKAJ.

Iz vsebine ekskluzivnega webinarja Bitcoin Feniks:

-Kdaj točno se bo zgodil najbolj pomemben dogodek za Bitcoin?
-Do kje bi lahko zrasle cene (govorimo o rekordih).
-Zakaj Martin Korošec meni, da to odpira veliko drugih priložnosti.
– Kaj je sezona alt-coinov in zakaj lahko prinaša 100x priložnosti)?

400 % rast. Izjemno darilo, samo za udeležence webinarja

Na webinarju bo Martin Korošec razkril ime izjemnega kripto projekta, ki ima veliko potencial za uspešno 2024.

“Ime tega fantastičnega kripto projekta in kaj razvijajo bom udeležencem povedal povsem brezplačno,” pravi Martin Korošec. Ima pa odličen potencial nekajkratne rasti.

Število mest na izobraževalnem webinarju je zaradi velikega interesa žal omejeno.

Udeležba je brezplačna, kar izkoristite zdaj s prijavo TUKAJ, da teh informacij ne zamudite.

Bitcoin letos prek 100.000, drugo leto do 200.000 dolarjev?

“Po štirih letih čakanja je novi prelomni dogodek že praktično tukaj! Halving pomeni, da se bo število novih Bitcoinov na potrjen block transakcij znižalo na le 3,25. Stroški elektrike danes znašajo okrog 19.000 € na en sam Bitcoin. Ker jih bo pol manj, bodo posledično lahko šli stroški bistveno navzgor,” pojasnjuje Martin Korošec.

Kaj pa cena Bitcoina? Zgodovina učinka halvinga je zgovorna. 

Po prvem halvingu leta 2012 je šla cena iz 12 na 1.200 dolarjev. 100x!

Drugi halving leta 2016 je cene dvignil iz 300 na 20.000 dolarjev. 67x!

Tretji halving leta 2020 je ceno iz 3.000 ponesel na 69.000 dolarjev. 23x!

“Začetniki v kriptovalutah. Učinka halvinga ne želite zamuditi,” pravi Martin Korošec.

Ker tokrat ima Bitcoin še enega asa v rokavu. Zdaj ga kupujejo tudi največje finančne inštitucije na svetu. Bitcoin spot ETF skladi v lasti Blackrocka, Fidelityja, Ark Invest in drugi kupujejo vse kar se kupiti da. Pri povprečni ceni okrog 42.000 dolarjev.

Zakaj? Očitno zato, ker ocenujejo, da bo Bitcoin v mesecih po halvingu vreden dosti, dosti več. Ocene so celo med 160.000 in 200.000 dolarjev. Glede na sedanjo ceno to pomeni “le” x 5 in je Bitcoin lahko celo že v 2025 pri 200.000 dolarjev. Rasti v kripto svetu so se torej v tem ciklu šele začele!

NOVO! Že 5. generacija priročnika FENIKS, kriptovalute za začetnike: HALVING

Po letih poučevanja na svojih delavnicah o kriptovalutah (od 2017) je Martin Korošec združil svoje bogato znanje in izkušnje v priročniku Feniks: Kriptovalute za začetnike.

Ali se priročnik FENIKS kriptovalute za začetnike splača?

Iz sto je nastalo že 1.200 evrov. En projekt izmed opisanih v prejšnji verziji priročnika je že dosegel takšno rast. Tudi drugi so naredili visoke rasti,” pojasnjuje Martin Korošec

Zdaj sem naredil novi priročnik Feniks. Z novimi vsebinami in novim osebnim izborom Top 10 projektov. Za uspeh v letošnjem letu, ko pričakujem nove rekorde.

Redna cena priročnika je 29 €. Poglejte na spletno stran, ali so še na voljo kakšne ugodnosti in brezplačna poštnina.

Bodo kriptovalute letos rasle?

Letos bomo videli nove rekorde v kriptovalutah. Zakaj tako menim? Ker že od leta 2017 vodim praktično delavnico kriptovalute za začetnike. V tem času sta se zgodila dva velika cikla padanja in potem rekordnih rasti. Glede na fazo v ciklu smo letos v času nastanka novih rekordov.

O tem sem tako prepričan, da sem to že pred dvema letoma napovedal v svojem priročniku Feniks, kriptovalute za začetnike. Bralci so lahko na podlagi informacij v priročniku iz sto naredili že 1.200 evrov in več. Za toliko je namreč zrasel en od kripto projektov, ki sem jih razkril v knjigi.

Za letošnje leto rekordov sem naredil nov priročnik. Z novim seznamom 10 fantastičnih kripto projektov. In novimi navodili na praktičnih primerih za začetnike.

Dodatno vrednost knjigi dajejo izobraževalni videoposnetki, dostopni preko povezav ali QR kod v samem priročniku, ki podrobno pojasnijo tehnične vidike obravnavanih tem.

Glavni cilj priročnika Feniksa je opremiti bralce s potrebnim znanjem o pravilih, tveganjih in potencialih v kripto industriji. Kot opozarja Martin Korošec, je v tem dinamičnem in hitro spreminjajočem se svetu ključno biti dobro informiran, saj prostora za napake ni, možnosti za popravilo pa skoraj ni. Začetniki naj preden kupijo prvo kriptovaluto pridobijo znanje, da se zaščitijo.

Prva knjiga z NFT v Sloveniji

Zanimiv dodatek h knjigi Feniks je vključitev unikatnega NFT (nezamenljivi žeton) za vsakega kupca. Ta peta izdaja priročnika je s tem postala prva svoje vrste v Sloveniji, ki vsakemu kupci daje tudi digitalno potrdilo lastništva oziroma unikaten NFT, nad enim od 500 unikatnih likov, zasnovanih posebej za to priložnost.

Podrobnejše informacije o novem priročniku Feniksu so dostopne na uradni spletni strani priročnika.

promocijska fotografija

Bitcoin halving

Halving je dogodek, ki je zapisan v izvorni kodi samega Bitcoina. Programiran je tako, da se zgodi vsaka štiri leta in prepolovi število novih Bitcoinov, ki jih rudarji prejmejo za potrditev novega bloka informacij v Bitcoin verigi (pogovorno se temu reče “rudarjenje”. To pomeni, da se količina novih Bitcoinov, ki se sprostijo v obtok, zmanjša na polovico.

Halving je vgrajen v protokol Bitcoina kot način postopno zmanjševanje skupne ponudbe bitcoinov do končne omejitve 21 milijonov kosov. Do zdaj je izrudarjenih že 19,7 milijona Bitcoinov. Vsi pa bodo izrudarjeni še le okrog leta 2140. Ko se nagrada za blok zmanjša, to lahko vpliva na prihodke rudarjev in potencialno na varnost omrežja, hkrati pa lahko povzroči tudi povečanje cene Bitcoina, če povpraševanje ostane stabilno ali se poveča, saj postane nova ponudba Bitcoinov manjša.

“Vse oči in pozornost so zdaj uprte v Bitcoin. Ki ga največje finančne inštitucije zdaj kupujejo v stotinah milijonih dolarjev že dnevno. A v ozadju se dogaja nekaj velikega, še večjega. Nekaj, kar bo po mojem mnenju odprlo val novih 100x priložnosti,” izpostavlja Martin Korošec.

Bitcoin je namreč prevelik, da bi lahko zelo zrasel, tako kot to lahko naredijo male, inovativne kriptovalute. Zato je najbolj pričakovan čas v kriptovalutah otvoritev ALT-coin sezone.

“Letošnje leto je v kriptovalutah odločilno. Kar boste naredili ZDAJ, bo vplivalo na celotno leto,” meni Martin Korošec.

ALT-coini so tisti, ki nudijo inovativne rešitve in v svojih nišah zelo hitro rastejo.

Če zraste Bitcoin v enem letu 2,5x, je to odlično. ALT-coini lahko to rast v določenih primerih naredijo v nekaj dneh.

V letu 2024 bo tako potrebno biti hitrejši. In gledati v pravo smer. Raziskovati niše, ki jih skoraj nihče ne pozna. Slediti kazalnike s katerimi lahko odkrivamo prave dragulje.

Vsebina novega izobraževalnega webinarja TOP kripto projekti za bull run:

– V katerih nišah bi lahko doživeli 100x potenciale?
– Kaj je sezona alt-coinov (in katere priložnosti prinaša)?
– Največje nevarnosti v kriptovalutah (kako se vnaprej zaščitite).
– Razkrivam projekt z velikim potencialom za uspešno 2024.

Izobraževanje pripravlja Martin Korošec. Udeležba na webinarju je brezplačna.

Je pa število mest omejeno.

Da aktualnih in koristnih informacij ne zamudite se zdaj prijavite TUKAJ.

***
Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ali njegovo podjetje Rdeča Oranža d.o.o. ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.

Naročnik oglasne vsebine je Rdeča Oranža.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!