GLS s Fulfillment centrom ponuja izjemno prednost spletnim trgovinam

Oglas 31. Maj 202312:22
promocijska fotografija

Pri GLS vedo, da pri spletnih nakupih šteje predvsem hitrost, zato podjetjem, ki poslujejo tudi preko spletnih trgovin, ponujajo edinstveno prednost storitev v sklopu njihovega t.i. Fulfillment centra, kjer se na enem mestu elegantno in hitro izvede celoten spletni nakup, od skladiščenja in pakiranja, do odpreme in dostave.

GLS je edini distributer v Sloveniji z lastnim Fulfillment centrom in podjetja, ki želijo katerikoli del poslovanja spletnih nakupov zaupati zanesljivim partnerjem, že vestno koristijo to izjemno storitev. Zakaj bi se podjetje ukvarjalo s skladiščenjem, pakiranjem in pošiljanjem nakupljenih izdelkov, če to lahko zaupajo specializiranemu partnerju.

Kot povedo pri GLS, je uporaba storitev v njihovem Fulfillment centru povsem prilagojena potrebam vsake stranke. Podjetja jih lahko izkoristijo zgolj za skladiščenje in odpremo njihovih najbolje prodajanih artiklov, ki bi sicer vzeli preveč časa in logistike za pošiljanje direktno iz podjetja, lahko pa GLS Fulfillment centru zaupajo večjo zalogo, saj ponudba omogoča skladiščenje do 100 različnih artiklov vsake stranke. S tem podjetja lahko prihranijo tudi do 70 odstotkov stroškov pri kadru in prostoru, storitev pa je po izračunih najbolj ugodna prav za srednje velika podjetja, ki dnevno razpošljejo okoli 300 paketov.

Z utečeno distribucijsko mrežo tako GLS preko Fulfillment centra poskrbi za lično in varno pakiranje ter zanesljivo dostavo izdelkov na vse konce Slovenije in možnost izvoza v vse evropske države, ter v Švico, Veliko Britanijo in Srbijo.

Za spletne trgovce, ki bodo začeli uporabljati storitev Fulfillment centra do konca junija, pri GLS ponujajo še dodatne popuste, obenem pa v tem sklopu možno koristiti tudi storitev dostave v istem dnevu. GLS razume, da je hitrost esencialnega pomena pri spletnih nakupih, podjetja pa s tem pridobijo tudi izredno učinkovito distribucijsko mrežo GLS po vsej Evropi.