Greste letos na dopust s Shoppsterjem?

Oglas 22. Mar 202312:34
nakupovanje
promocijska fotografija

Pomladni sončni dnevi v nas prebudijo neko energijo, ki bi raziskovala, se sproščala in uživala. Ponavadi začnemo razmišljati o sončnih kotičkih na domači terasi ali vrtu, spomladanski osvežitvi doma ali celo vikend pobegu v turistične kraje.

A za vse to se morate pripraviti. Tukaj vam na pomoč priskočiti spletna trgovina Shoppster, ki ti ponuja več kot 200.000 izdelkov v 14 kategorijah.

Ko se odločiš za nakupovanje preko spleta, prihraniš na času in denarju. V spletni trgovini Shoppster se enostavno sprehodiš med virtualnimi policami in v virtualno košarico dodaš vse, kar potrebuješ. Uporabniška izkušnja in visoka raven storitev sta dva dejavnika, ki naredita nakupovanje na shoppster.si prijetno in udobno. Zagotovo pa imajo na to velik vpliv tudi ugodne cene oziroma visoki prihranki ter raznovrstnost izdelkov in blagovnih znamk. Zanemariti pa ni tudi občasnih posebnih promocij, ki  podarjajo brezplačno dostavo ali dodaten prihranek. V mesecu marcu so pričeli z Mega ponudbo, še vedno aktualno promocijo, kjer lahko kupite izbrano ponudbo z mega prihranki do 50 %.

Zakaj je Shoppster tvoja desna roka na vsakem koraku?

Če 200.00 izdelkov ni dovolj velik razlog, naj povemo, da naročene izdelke Shoppster dostavi hitro in ugodno. Če ste bolj ekološko usmerjeni in/ali radi prihranite, se parkirajte neposredno pred vhodom prevzemnega mesta na Brnčičevi 49a in brezplačno prevzemite. Prevzemno mesto ima svoja vrata odprta od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro ter tudi ob sobotah med 9. in 14. uro.

Mega ponudba vam prinaša prihranke v vseh 14 kategorijah. Če ste se odločili prenoviti bivalne prostore ali sončen kotiček na terasi oziroma vrtu, obiščite kategorijo Pohištva. Če iščete zabavo za malčke na svežem zraku, je kategorija Vse za otroke pravi naslov. Ponudba za kuharske mojstre v kategoriji Mali gospodinjski aparati bo zadovoljila vsak okus. V prav vsaki kategoriji pa boš presenečen nad prihranki.

S Shoppsterjem na dopust

Sončni dnevi pomenijo, da bo treba zagnati tudi pralni stroj. Če ne drugega, bo potrebno preprati vse odeje, zavese in okrasne blazine, da boste v pomlad vstopili sveži. Shoppster vam ponuja široko paleto pralnih strojev, med katero najdete tudi Candy pralni stroj CO4, ki s širokim izborom pralnih programov omogoča izbiro optimalnega načina pranja, da bodo vaša oblačila vedno optimalno sveža. Je tudi pameten pralni stroj, kar pomeni, da ga boste enostavnejše upravljali in pametno porabili vaš prosti čas. Oblačila za na vaš več kot zaslužen dopust ali oddih bodo hitro oprana in izgledala kot nova.

Kam pa oblačila spakirati? Shoppster v sklopu Mega ponudbe ponuja tridelni set kovčkov Hoffmans, da boste na dopust ali oddih vzeli, kar potrebujete in bili šik. Primerni so za vse vrste destinacij. Shoppster je res eno mesto, na katerem najdete vse – za dom ali za na pot.

Pametni nakupi in še več ugodnosti

Shoppster vas vabi, da brezplačno postanete član Shoppster Smart kluba, kluba zvestobe, kjer vas vsak mesec čaka osvežena ponudba 50 izdelkov z dodatnimi prihranki do 40 %. Kot Telemachov naročnik, se lahko včlanite v naslednjo stopnjo, imenovano Shoppster Smart Connect, kjer vas čaka še širša ponudba izdelkov in ostale ugodnosti. V času Mega ponudbe lahko koristite tudi obročno odplačevanje do 24 obrokov brez obresti! Kako mega! Pohitite, Mega ponudba traja le do 9. 4. 2023.